31.05.2023

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat tuo iloa ja yhteisiä elämyksiä perheille jälleen 9.-11.6.2023

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestetään Naantalin Musiikkijuhlien rinnalla kahdeksannen kerran 9.-11.6.2023. Lasten Musiikkijuhlat haluaa tarjota korkeatasoista lastenkulttuuria sekä iloisia elämyksiä ja tekemisen hetkiä lapsille ja perheille, pääosin maksutta.

Ohjelmaa Pikku Papusta pehmoeläinklinikkaan ja paperinuken tekoon

Pikku Papun laulut ovat tulleet monille tutuiksi YLE TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta. Pikku Papun Orkesterin konsertissa perjantaina 9.6. kello 18 Kristoffer-salissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin, Liisa Kallion ihanien kuvitusten somistamana.

Lauantaina 10.6. kello 13-15 Naantalin Kirkkopuiston valtaa Suuri Lastenjuhla. Ohjelmassa on niin jazz-versioita tutuista muumilauluista, Pikku Myy kuin pehmoeläinklinikka, muotokuvamaalausta ja kasvomaalausta, keppihevosten esterata, sirkustemppurata sekä tietysti ilmapalloja.

Sunnuntaina 11.6. vietetään Lasten Museopäivää sekä Casa Haartmanissa kello 10-14 että Naantalin Museon Hiilolan pihassa kello 11-13. Luvassa on paljon hauskaa tekemistä, entisajan elämään ja asumiseen liittyvää puuhaa ja kivaa tunnelmaa museoiden puutarhoissa. Casa Haartmanin ohjelmaan kuuluu mm. paperinuken tekoa, nyörin punomista, taidepaja, kuvauspiste sekä museopeli. Sisään museoon otetaan rajoitettu määrä vierailijoita kerralla, mutta puutarhassa on hyvin tilaa askarrella ja maalata odottaessa. Naantalin museon askareet tehdään kaikki ulkona pihassa, joten kannattaa varautua säähän sopivilla vaatteilla.

Pikku Papun Orkesterin konserttiin voi ostaa lippuja lippu.fi:stä, liput 18 € tai perhelippu neljälle 56 €. Muihin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestävät Naantalin Musiikkijuhlat, Naantalin Pelastakaa Lapset ry, Naantalin museo sekä Åbo Akademin säätiön Casa Haartman -museo.

Pikku Papun Orkesteri

Perjantaina 9.6.2023 kello 18 Kristoffer-salissa, Naantalissa.
Konsertin kesto noin 45 minuuttia. Yli 3-vuotiaille.
Liput 18 € / ryhmälippu neljälle 56 €

Suuri Lastenjuhla

Lauantaina 10.6. kello 13-15 Kirkkopuistossa, Naantalissa.
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se sopii kaikenikäisille.

Lasten Museopäivä

Sunnuntaina 11.6. kello 10-14  Casa Haartmanissa ja kello 11-13 Naantalin museossa.
Lasten museopäivän tapahtumiin on vapaa pääsy.

http://www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkitapahtumista. Monipuoliset ja korkeatasoiset konsertit järjestetään merellisen Naantalin ja lähiseudun idyllisissä konserttipaikoissa jälleen 6.-17.6.2023.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

02.11.2021

Naantalin Musiikkijuhlat uudistaa viestintäänsä

Naantalin Musiikkijuhlien viestintää ja visuaalista ilmettä uudistetaan. Työ käynnistyi jo keväällä yhteistyössä naantalilaisen Suunnittelutoimisto Innollisen kanssa, ja nyt mukaan työhön on liittynyt Turussa ja Helsingissä toimiva mainostoimisto Grundlage vastaamaan viestinnän työkalujen päivittämisestä sekä strategisen markkinoinnin kehittämisestä. – Tavoitteena on…