29.05.2024

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat tarjoaa perheille iloa ja yhteisiä elämyksiä 7.-9.6.2024

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestetään Naantalin Musiikkijuhlien rinnalla yhdeksännen kerran 7.-9.6.2024. Lasten Musiikkijuhlat haluaa tarjota korkeatasoista lastenkulttuuria sekä iloisia elämyksiä ja tekemisen hetkiä lapsille ja perheille, pääosin maksutta.

Ohjelmaa Maukasta ja Väykästä Päistikkaan ja pehmoeläinklinikkaan

Maukka-kissan ja Väykkä-koiran tarinaa päästään seuraamaan musiikkiteatteriesityksenä Kristoffer-salissa perjantaina 7.6. kello 18. Lastenkirjailija Timo Parvelan, säveltäjä Iiro Rantalan, näyttelijä Lotta Kuusiston ja ohjaaja Paavo Kerosuon kolmas yhteinen Maukka ja Väykkä -esitys svengaa, riemastuttaa ja askarruttaa koko perhettä pienimmästä isompaan.

Lauantaina 8.6. kello 13-15 Naantalin Kirkkopuiston valtaa Suuri Lastenjuhla. Luvassa on Lastenmusiikkiorkesteri Päistikan konsertti, taikuri, pehmoeläinklinikka, muotokuvamaalausta ja kasvomaalausta, keppihevosten esterata sekä tietysti ilmapalloja. Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille.

Museopäivänä tehdään mobiileja ja tervetulotoivotus Naantalin tuleville kesäasukkaille

Sunnuntaina 9.6.2024 vietetään Lasten Museopäivää sekä Casa Haartmanissa kello 10-14 että Naantalin Museon Hiilolan pihassa kello 11-14. Luvassa on hauskaa tekemistä ja puuhaa museoiden pihoissa. Casa Haartmanin teema on tänä vuonna elämää puutarhassa. Ohjelmaan kuuluu mm. mobiilin tekoa sekä pienten eläinten askartelua. Päivän aikana voi myös osallistua taidepajaan, kuvauspisteeseen sekä museopeliin.

Naantalin museon tapahtumassa kokeillaan vanhoja työvälineitä kuten pyykkilautaa sekä askarrellaan yhteinen tervetulotoivotus Naantalin tuleville kesäasukkaille eli presidenttiparille.

Museopäivän tapahtumat soveltuvat erityisesti 6–12-vuotiaille lapsille. Huomioittehan, että suurin osa päivän aktiviteeteista tapahtuu ulkona, joten kannattaa pukeutua säänmukaisesti.

Maukan ja Väykän höntti päivä -esitykseen voi ostaa lippuja lippu.fi:stä, liput 18 € tai perhelippu neljälle 56 €. Muihin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestävät Naantalin Musiikkijuhlat, Naantalin Pelastakaa Lapset ry, Naantalin museo sekä Åbo Akademin säätiön Casa Haartman -museo.

– – – – –

Maukan ja Väykän höntti päivä
Perjantaina 7.6.2023 kello 18 I Kristoffer-sali, Naantali
Konsertin kesto noin 45 minuuttia.
Liput 18 € / ryhmälippu neljälle 56 €

Suuri Lastenjuhla
Lauantaina 10.6. kello 13-15 I Kirkkopuisto, Naantali
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se sopii kaikenikäisille.

Lasten Museopäivä
Sunnuntaina 11.6. kello 10-14 I Casa Haartman ja 11-14 I Naantalin museo
Lasten museopäivän tapahtumiin on vapaa pääsy.

 

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista. Sen monipuoliset ja korkeatasoiset konsertit järjestetään merellisen Naantalin ja lähiseudun idyllisissä konserttipaikoissa. Ensi kesän tapahtuma toteutetaan 4.-15.6.2024.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

02.11.2021

Naantalin Musiikkijuhlat uudistaa viestintäänsä

Naantalin Musiikkijuhlien viestintää ja visuaalista ilmettä uudistetaan. Työ käynnistyi jo keväällä yhteistyössä naantalilaisen Suunnittelutoimisto Innollisen kanssa, ja nyt mukaan työhön on liittynyt Turussa ja Helsingissä toimiva mainostoimisto Grundlage vastaamaan viestinnän työkalujen päivittämisestä sekä strategisen markkinoinnin kehittämisestä. – Tavoitteena on…