Baltic Jazz, Taalintehdas

05.07.2024–07.07.2024 | Taalintehdas

Baltic Jazz on vuonna 1987 perustettu svengaava musiikkifestivaali, joka järjestetään joka vuosi kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen. Vuosien saatossa kasvanut Baltic Jazz on onnistunut säilyttämään alkuperäisen lämminhenkisyytensä ja ylistetyn tunnelmansa. Festivaali tarjoaa tasapainoisen sekoituksen klassista jazzia, bluesia sekä rockia Taalintehtaan ainutlaatuisessa ruukkiympäristössä. Baltic Jazz on osa Archipelago Sea Jazz-festivaalisarjaa.

Jazz / Blues  | 
Blues
 | 
Ohjelmaa lapsille
 | 
Seminaareja, luentoja
 | 
Myös ilmaistapahtumia
 | 
VIP-paketteja
 | 

balticjazz.fi
baltic.jazz@kimitoon.fi
+358 44 0790 340
Masuunitie 5, FI-25900 Taalintehdas

Kuvagalleria

Baltic Jazz Festival – svengaavaa saaristolaisjazzia ainutlaatuisessa ruukkimiljöössä!

Baltic Jazz on vuonna 1987 perustettu svengaava musiikkifestivaali, joka järjestetään joka vuosi heinäkuun ensimmäisen viikonlopun aikana kun kesä on kauneimmillaan. Vuosien saatossa kasvanut Baltic Jazz on onnistunut säilyttämään alkuperäisen lämminhenkisyytensä ja ylistetyn tunnelmansa. Festivaali tarjoaa tasapainoisen sekoituksen klassista jazzia, bluesia sekä rockia Taalintehtaan ainutlaatuisessa ruukkiympäristössä.

Vuosittainen Baltic Jazz festivaali on viihtyisä ja viihteellinen tapahtuma Turun saaristossa. Baltic Jazz on festivaali, jossa keskitytään klassisen jazzin eri tyylisuuntiin sekä Itämeren alueen muusikoihin. Suurin osa festivaalitaiteilijoista tulevat Suomesta, Ruotsista, Baltian maista ja Venäjältä.

Baltic Jazz on kuuluisien, kansainvälisesti huipulla olevien artistien sekä paikallisten kykyjen tapaaminen, mutta myös veneilijäkansan, mökkiläisten, kesälomanviettäjien ja paikallisten asukkaiden kokoontuminen yhteen. Laaja konserttivalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin, niin isoille kuin pienemmillekin!

Toivotamme teidät tervetulleiksi ottamaan osaa Baltic Jazz festivaaliin ja sen monipuoliseen, iloisen ja melodisen jazzin tarjontaan meren äärellä.