10.06.2014

Venäläisiä matkailijoita houkutellaan Suomeen uusin keinoin

Musiikkimatkailusta on kasvamassa uusi merkittävä matkailuteema. Tänä kesänä on avattu jo kaksi uutta musiikkimatkailupalvelua niin venäläisille kuin muillekin matkailijoille.

Tule, näe ja koe Helsinki rock-kaupunkina!

Turisteja hemmotellaan tänä kesänä ensimmäistä kertaa Helsingissä uniikilla rock-aiheisella kävelykierroksellä. Opastettuja kierroksia järjestetään venäjäksi, englanniksi ja suomeksi suomalaiseen rockiin perehtyneen oppaan vetämänä. Kierroksen aikana tutustutaan populaarimusiikin merkittäviin paikkoihin kiinnostavilla tarinoilla maustettuna.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Rock Tour Helsinki polkaistaan käyntiin lauantaina 14.6. klo 13. Seuraavat kierrokset järjestetään Tuska-festivaalin viikonloppuna 27. ja 28.6., ja heinäkuusta alkaen Rock Tour Helsinki operoi joka lauantai.

Kävelykierroksen kesto on noin 2 tuntia ja kierros starttaa Hämäläisten talolta Kampista. Rock Tour Helsingin kohteisiin kuuluu mm. levykauppoja, baareja ja ravintoloita sekä Kirjasto 10.

Lisätietoa ja varaukset: www.livefinland.fi/Fi/TARJOUKSET/Rock-Tour-Helsinki

Rock Tour Helsinki Facebookissa

Rock-yhteistyössä LiveFinland & Happy Guide Helsinki

LiveFinland kiinnostaa Venäjällä

Uusi suomalainen LiveFinland-verkkopalvelu avattiin puolestaan kesäkuun alussa. Palvelussa myydään erilaisia musiikin teemamatkoja venäjäksi, englanniksi ja suomeksi. LiveFinlandin tarjonnassa on tällä hetkellä konsertti- ja festivaalimatkoja, pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tulevaisuudessa palvelu laajenee myös muualle Suomeen ja naapurimaihin.

LiveFinlandista on uutisoitu laajasti venäläisissä medioissa. ”Tiedustelujen määrä on yllättänyt kaikki odotukset ja keskustelut merkittävistä yhteistyöhankkeista on aloitettu”, kertoo palvelun tuottaja Jari ”cyde” Hyttinen Provisual Oy:stä.

Matkailuportaali Votpusk.ru

Sbplife.info – Portaali Pietarin kulttuuri- ja musiikkielämästä

Musecube.org – Kaikki musiikista ja musiikkitapahtumista Pietarissa ja Moskovassa

Rambler.ru
LiveFinland Facebookissa

www.livefinland.fi