28.02.2012

Uusia artisteja Provinssirockiin: TheGaslight Anthem (US), Bat For Lashes (UK), Billy Talent(CAN), OFF! (US) ja Ewert and the Two Dragons (EST)

Provinssirockin artistikattaukseen tulee lisää ulkomaalaisia vahvistuksia. Amerikkalainen punkrockyhtye The Gaslight Anthem saa esiintymisvuoron Provinssirockissa sunnuntaina. Vuonna 2005 perustetun yhtyeen musiikkia on kuvailtu päivitetyksi Bruce Springsteenin ja The Clashin sekoitukseksi ja bändi on päässyt myös keikkailemaan itse ”Pomon” kanssa. Bändi on juuri saanut uuden albuminsa valmiiksi.

Bat For Lashes saapuu englannista pianonsa, bassonsa ja kitaransa kanssa viihdyttämään Provinssiyleisöä perjantaina. Bat For Lashes aka Natasha Khanin musiikki on kerännyt paljon huomiota ja häntä onkin pyydetty mukaan lukuisiin productioihin mm. debyyttialbuminsa musiikista tehtyyn fantasia-musikaaliin ja yhteistyöhön Radioheadin kanssa.

Neljä vuotta sitten Törnävänsaarella oli juhlavuoden tunnelmaa ja silloin koettiin myös upean, kanadalaisen Billy Talentin keikka, joka monen mielestän kuului yhdeksi tuon vuoden parhaista esityksistä. Nyt Billy Talent tulee takaisin. Bändi on julkaisemassa toukokuussa uuden albumin.

Hyttyskarkotteeksi voisi kutsua amerikkalaista OFF!:ia, joka saa Törnävänsaaren tärisemään lauantaina niin kovasti, että pikkuinisijät tulevat olemaan kaukana festarialueesta, kun tämä punk-hardcore kvartetti saa soinnut ulos soittimistaan. Yhtyeen jäsenet ovat aiemmin vaikuttaneet mm. Black Flag, Redd Kross ja Rocket From The Crypt yhtyeissä.

Yksi mielenkiintoisimmista uusista virolaisbändeistä Ewert and the Two Dragons soittaa hieman Arcade Fireltä kuulostavaa ja hienoilla laulustemmoilla kruunattua indierockia Provinssirockissa sunnuntaina. ”Good Man Down” -levy kuului viime vuonna Viron myydyimpiin albumeihin.

Provinssirock samoilla raitella Pariisin Kevään kanssa!

Tänä keväänä kun aurinko häikäisee, on kaikki satua Provinssirockin Promokiertueen ja Pariisin Kevään matkassa ympäri Suomen. Tanssilattialla rokataan painovoimaa uhmaten kiertueen merkeissä aina synkältä Pohjanmaalta iloiseen Pohjois-Karjalaan asti kiertueen kattaessa valtakunnan tärkeimmät keikkapaikat Rytmikorjaamolta Kerubiin.

Pienen syrjähypyn Provinssin kiertue tekee Vaasassa, jossa keinutaankin ajassa Saran kanssa.

Provinssirockin promopisteellä voi osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja kilpailuihin sekä voittaa parhaassa tapauksessa liput ja majoituksen itselleen ja ystävilleen kesän festareille.

”Hyppää kyytiin ja kaikki on vielä mahdollista!”, vakuuttaa kiertueen virallinen valvoja Pentti Holappa.

Voit unohtaa pyykkipäivän ja lähteä mukaan Provinssin Promokiertueelle seuraavasti:
2.3. Nosturi, Helsinki
16.3. YO-talo, Tampere
30.3. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
6.4. Kerubi, Joensuu
28.4. Royal Night Club, Vaasa (w/ Sara)
2.6. Lutakko, Jyväskylä

Provinssirockin vahvistuneet artistit:

Pe 15.6. Nightwish, Snow Patrol (UK), Bat For Lashes (UK), M83 (FR), Example (UK), Amorphis, Eläkeläiset

La 16.6. Kyuss Lives! (US), Rise Against (US), Billy Talent (CAN), OFF! (US), Stam1na, Chisu

Su 17.6. Mastodon (US), Slayer (US), The Gaslight Anthem (US), Justice (FR), Ewert and the Two Dragons (EST), Jukka Poika & Sound Explosion Band

Ei vielä vahvistettua esiintymispäivää: Freeman

Provinssirockin uunituore ekopaita

Provinssirockin uunituore ekopaita tuli myyntiin tänään Provinssirockin verkkokaupassa. Osta omasi ennakkoon ja varmista saatavuus. Paita on Anvilin Organic musta t-paita, 100% orgaanista puuvillaa. Oeko-Tex(R) Standard 100 sertifioitu.

Majoitustiedustelut

Majoitustiedustelut: Etelä-Pohjanmaan Matkailu www.epmatkailu.fi, p. 06-420 9090. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-16.

Provinssirock 15.-17.6.2012 – Ihmisten Juhlaa jo vuodesta 1979

http://www.provinssirock.fi