11.11.2022

Urkuyö ja Aarian joulukonsertissa perinteisiä joululauluja ja tunnelmallisia aarioita

Urkuyö ja Aaria järjestää tänä vuonna joulukonsertin – ensimmäisen laatuaan! Espoon tuomiokirkossa perjantaina 2.12. järjestettävässä konsertissa tenori Tuomas Katajala ja baritoni Jussi Merikanto sekä Espoon barokin jousiyhtye tulkitsevat perinteisiä joululauluja sekä Bachin ja Händelin aarioita. Yleisö pääsee osallistumaan ohjelmaan yhteislaulujen muodossa. Tervetuloa mukaan nauttimaan upeasta musiikista ja kynttilöiden tuikkeesta keskiaikaisen kirkon tunnelmaan!

Urkuyö ja Aarian joulu
perjantaina 2.12.2022 kello 19
Espoon tuomiokirkko

Urkuyö ja Aaria -festivaalin joulukonsertissa Espoon tuomiokirkossa soivat perinteiset joululaulut sekä J.S. Bachin ja G.F. Händelin tunnelmalliset aariat. Konsertissa myös yhteislauluja.

Tuomas Katajala, tenori
Jussi Merikanto, baritoni

Espoon barokin yhtye
Anssi Koskela, viulu
Anna Pohjola, viulu
Riittaliisa Hakulinen, alttoviulu
Elina Mattila, sello
Lassi Kari, kontrabasso
Laura Vihreäpuu, urut

Osta liput joulukonserttiin tästä.

Urkuyö ja Aaria -festivaali järjestetään ensi kesänä 1.6.–31.8.2023

Joulukonsertti on kaivattu valopilkku kaamosajan pimeään, mutta niin ovat myös tulevan kesän festivaalisuunnitelmat! Urkuyö ja Aaria -festivaali järjestetään seuraavan kerran tuttuun tapaan torstai-iltaisin 1.6.–31.8.2023. Ensimmäiset konsertit ja liput julkistetaan vielä tämän vuoden puolella. Kokonaisuudessaan ensi kesän ohjelma ilmoitetaan keväällä. Ensi kesänä Espoon tuomiokirkon holvien alla luvassa on muun muassa upeita laulu- ja urkutaiteilijoita ja unohtumattomia konserttielämyksiä – pysythän kuulolla!

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

12.03.2024

Urkuyö ja Aaria -festivaalin kesän 2024 ohjelma on julkaistu

Urkuyö ja Aaria -festivaalin torstai-iltojen konserteissa Espoossa kuullaan kesän aikana kattava kokonaisuus romanttisia liedejä, kamarimusiikkia, urkutaiturointia sekä suomalainen kantaesitys. Festivaalin avaa G.F. Händelin Messias dramatisoituna versiona. Espoolaisen Urkuyö ja Aaria -festivaalin kesän punaisena lankana kulkee…