22.11.2023

Urkuyö ja Aaria -festivaalin joulukonsertissa Espoon tuomiokirkossa esiintyvät tenori Tuomas Katajala, baritoni Jussi Merikanto ja Espoon barokin yhtye

Espoolaisen Urkuyö ja Aaria -festivaalin joulukonsertti järjestetään ensimmäisenä adventtisunnuntaina Espoon tuomiokirkossa. Perinteisiä joululauluja tulkitsevat tenori Tuomas Katajala, baritoni Jussi Merikanto ja Espoon barokin yhtye. Ohjelmassa on myös yhteislaulua.

Urkuyö ja Aaria -festivaalin joulukonsertti järjestetään sunnuntaina 3.12.2023 Espoon tuomiokirkossa. Vuodesta 1986 alkaen järjestettyjen kesäkonserttien lisäksi festivaali haluaa tarjota kuulijoilleen upeita konserttielämyksiä myös talviaikaan. Tänä vuonna joulumusiikista päästään nauttimaan ensimmäisenä adventtina.

– Joululaulut ovat tärkeä osa suomalaisten joulunodotusta. Urkuyö ja Aaria -festivaalin ensimmäinen joulukonsertti vuosi sitten otettiin vastaan erittäin positiivisesti. Toivomme, että ihmiset löytäisivät konsertistamme tänäkin vuonna hetken rauhaa joulukiireidensä keskelle, sanoo Urkuyö ja Aaria -festivaalin taiteellinen johtaja Tuomas Katajala.

www.urkuyofestival.fi
www.lippu.fi

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

12.03.2024

Urkuyö ja Aaria -festivaalin kesän 2024 ohjelma on julkaistu

Urkuyö ja Aaria -festivaalin torstai-iltojen konserteissa Espoossa kuullaan kesän aikana kattava kokonaisuus romanttisia liedejä, kamarimusiikkia, urkutaiturointia sekä suomalainen kantaesitys. Festivaalin avaa G.F. Händelin Messias dramatisoituna versiona. Espoolaisen Urkuyö ja Aaria -festivaalin kesän punaisena lankana kulkee…