05.06.2017

Työväen Musiikkitapahtuman uuden Tubeklubin tähtenä Hermanni

Torstain 27.7. pääsymaksuttoman ja ikärajattoman nuorten tapahtuman ohjelmassa myös Vekara, paikallisia tubettajia, räppäreitä ja paljon muuta!

Yksi Työväen Musiikkitapahtuman tämän vuoden uutuus on Tubeklubi, joka järjestetään torstaina 27.7. Sananvapauden torilla ja viereisessä Jylhävaarassa klo 18-20. Tubeklubin järjestää Työväen Musiikkitapahtuma yhteistyössä Valkeakosken nuorisotoimen kanssa.

Pääsymaksuttoman ja ikärajattoman Tubeklubin tähdeksi saapuu tubettaja Hermanni, jolla on yli 80 000 seuraajaa YouTubessa. Hermannin videoita on katsottu huikeat yli 13 miljoonaa kertaa.

Hermanni Hyyryläinen on hauska ja hurmaava tyyppi. Suomen kieltä opiskeleva, alunperin Lappeenrannasta kotoisin oleva Hermanni rakastaa leikitellä kielellä ja tekee videoita vahvalla murteella. Elämässä reteesti omaa polkuaan kulkeva Hermanni avaa arkeaan kasvavalle seuraajajoukolleen viikottain.

Tubeklubilla pääsevät ääneen myös muun muassa lempääläläinen tubettaja Vekara sekä paikalliset rap-artistit Aaro Joki ja Bläkki. Ohjelmaa on kahdella lavalla, sekä Sananvapauden torilla että Jylhävaarassa (nuorisokeskus Pultti).

Sananvapauden tori on Työväen Musiikkitapahtuman panos Suomi 100 -juhlavuoteen. Työväen Musiikkitapahtuma on osa Pirkanmaan festivaalit ry:n Suomi 100 -kampanjaa, jonka otsikkona on Sananvapauden tarina.

Työväen Musiikkitapahtumassa syntyy myös katutaideteos, kun Pirfestin vuoden 2017 Lähiartisti Ville Färsaaret taituroi Valkeakosken Isosillan alle eteläpäätyyn mittavan katutaideteoksen. Ville Färsaaret on Lappeenrannasta kotoisin oleva itseoppinut kaupunkitaiteilija, kulttuurituottaja ja galleristi. 2000-luvun alkuvuosista katutaiteen eri olomuotoja aktiivisesti ammentanut pikkukaupungin poika on tuonut tällä vuosikymmenelle hilpeää itse ja yhdessä tekemisen meininkiä sekä marginaalikulttuurivaikutteita galleriatiloihin, keikkapaikoille, kouluihin ja vapaaseen kaupunkitilaan.

Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan joka vuosi laadukas kattaus muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan satavuotiaan Suomen juhlavuonna historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Festivaalin taustalla toimii voittoa tavoittelematon Työväen Musiikkitapahtuma ry, joka järjestää lisäksi lavatansseja sekä Kirjazz&Blues -tapahtuman Kirjaslammen tanssilavalla.

Työväen Musiikkitapahtuma 27.-30.7. 2017 Valkeakoskella
Mm. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, SANNI, Lauri Tähkä, Chisu, Paleface, Kotiteollisuus, Pauli Hanhiniemen Retkue, Pekkaniskan Pojat, Maltti ja Valtti

ENNAKKOLIPUT 14.7. SAAKKA:
Tapahtumaranneke 75 € (15.7. jälkeen 90 €)
Päiväliput:
Torstai 27.7. 35 € (15.7. jälkeen 40 €)
Perjantai 28.7. 40 € (15.7. jälkeen 45 €)
Lauantai 29.7. 45 € (15.7. jälkeen 50 €)
Ammattiliittoalennuksista sekä opiskelija-, varusmies-, työttömyys- ja eläkeläisalennuksista lisää osoitteessa www.valmu.com.