04.06.2018

Työväen Musiikkitapahtuman ohjemistossa ennätysmäärä naisia – mukana myös ainutlaatuinen Brel, Suosalo ja Tegelman -konsertti

Työväen Musiikkitapahtuman ohjelma alkaa olla hienosäätöä vaille valmis. Päiväkohtainen ohjelma julkaistaan kesäkuussa, mutta jo nyt artistikavalkadi loksauttaa leuat auki. Tänä vuonna lava on erityisesti lahjakkaiden naisten, kun parrasvaloihin astuvat mm. Vesta, Laura Moisio, Suvi Teräsniska, Scandinavian Music Group, Mira Luoti, Sitku, Huora, Minä & Nieminen, Mara Balls, Juurakko, Elsi Sloan ja Värttinä.

 

Brel, Suosalo ja Tegelman tuovat palan Pariisia Valkeakoskelle

Brel, Suosalo ja Tegelman on kunnianosoitus runoilija- ja lauluntekijälegenda Jacques Brelille. Konsertissa kuullaan Brelin tunnetuimpia kappaleita suomeksi käännettyinä. Ohjelmistoon kuuluvat mm. mm. Amsterdam, Ne me quitte pas, Au suivant, Jeff, Le Dernier Repas (Ateria viimeinen) ja La chanson des vieux amants (Oi rakkain). Brel, Suosalo ja Tegelman -kokoonpanoon kuuluvat Martti Suosalo, laulu ja esitys, Pekka Tegelman, kitara ja koskettimet, Teo Siitonen, kontrabasso ja Jan Noponen, lyömäsoittimet.

Pekka Tegelmania kuullaan viikonlopun aikana kahdesti, sillä hänen Minun Amerikkani -produktionsa kajauttaa Valkeakosken ilmoille myös pohjoisamerikkalaista musiikkia. Kuulemme lauantai-iltana muun muassa Little Featia, The Bandia, Tom Waitsia, Ray Charlesia, Bob Dylania ja J.J. Calea.

Myös Martti Suosalo nähdään festivaalissa kahteen kertaan, kun suosittu Leif Segerstamin säveltämä Metsäkansan laulu -ooppera esitetään Puutorilla lauantaina 28.7.
Musari harppaa kunnon digiloikan

Työväen Musiikkitapahtumassa otetaan tänä kesänä käyttöön Hilu-festarirannekkeen. Festariraha on huoleton ja nopea maksutapa, joka pitää tapahtumayleisön rahat ja kortit tallessa. Rannekkeelle ladataan rahaa, jolloin jonotusaika tiskeilläkin lyhenee ja kävijät ehtivät rauhassa nauttia musiikista. Uusi anniskelulaki mahdollistaa myös entistä joustavamman siirtymisen alueelta toiseen ja iltaisin Paperitorin ja Teollisuussalin välinen alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

Työväen Musiikkitapahtuma Valkeakoskella 26.-29.7.2018

Koko artistikattaus: Aleksi Aava Band, Apulanta, Dumari & Spuget, Elsi Sloan, Gasellit, Happoradio, Huora, Isac Elliot, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Japi Hyökyvaara, Juha Tapio, Juurakko, Jukka Takalon Kajakkiorkesteri, Katti Matikainen & Nakkirakki, Laura Moisio, Los Salsanismo + DJ, Mara Balls, Matti, Matti ja Teppo, Minä & Nieminen, Mira Luoti, Olavi Uusivirta, Petteri Sariola, Reino Nordin, Sitku, Scandinavian Music Group, Suvi Teräsniska, Timo Rautiainen & Niskalaukaus, Vesta, Värttinä feat. Paleface ja Younghearted.

Liput ja lisätiedot: https://www.valmu.com