30.06.2009

Työväen Musiikkitapahtuman liput käyvät hyvin kaupaksi

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella 22.-26. heinäkuuta. Festivaalin liput ovat käyneet hyvin ennakkoon kaupaksi. Tapahtuman vetonaulana toimii tällä kertaa perjantaina 24.7. esiintyvä Eppu Normaali. Tapahtuman aikaan Valkeakoskella järjestetään tänä kesänä myös Asuntomessut, ja se tuonee lisäväkeä Työväen Musiikkitapahtumankin yleisöön.

Työväen Musiikkitapahtuman liput toimittaa Lipputoimisto.fi, Työväen Musiikkitapahtuman tapahtumatoimisto, Työväen keskusmuseo – Werstas, Valkeakosken Musiikki sekä Koskiviihde. Lippuja voi ostaa ennakkohintaan 14.7. saakka.

Työväen Musiikkitapahtuma tekee jälleen yhteistyötä useiden ammattiliittojen kanssa. JHL:n, PAM:n, AKT:n, PAU:n, SEL:n, VML:n, Paperiliiton, Rakennusliiton, Metalliliiton, Puuliiton, Kemianliiton, Toimihenkilöunionin ja Viestintäalan ammattiliiton jäsenkortilla saa viiden euron alennuksen valitusta lipusta.

oheistuotteita.
– Tuttuun tapaan meillä on pressitilassa myös Internet-yhteys. Internet- yhteyspistokkeita on enemmän kuin tilassa on koneita, eli jos aiot kirjoittaa Pressissä paljon kiireellisiä juttuja, sinun kannattaa ottaa oma tietokoneesi mukaasi.

http://www.valmu.com