04.06.2010

Työväen Musiikkitapahtuma tukee Suomen luonnonsuojeluliittoa

Työväen Musiikkitapahtumassa Valkeakoskella tehdään hyväntekeväisyyttä tänä kesänä. Tapahtuman keskeisenä teemana ovat ympäristöasiat sekä kestävä kehitys, ja siksi tapahtumassa järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan Suomen luonnonsuojeluliitolle luonnon monimuotoisuuden tukemiseen. ”Pieniä tekoja luonnon hyväksi’ –huutokaupan huudettavat tavarat pyydetään lahjoituksena muun muassa Työväen Musiikkitapahtuman kesän artisteilta. Yhteistyössä Iskelmä radion kanssa pidettävä huutokauppa järjestetään lauantaina 31.7. festivaalin päälavalla. ’Pieniä tekoja luonnon hyväksi’ –huutokaupan juontaa Maria Guzenina-Richardson. Tapahtuman vakioesiintyjä, M.A. Numminen on yksi huutokaupan lahjoittajista.

Suomen luonnonsuojeluliitto näkyy vahvasti Työväen Musiikkitapahtumassa heinäkuun viimeisellä viikolla. Tapahtumassa voi keskustella vaikkapa feissarin kanssa luonnonsuojeluliiton toiminnasta ja erilaisista tavoista tukea luonnon hyväksi tehtävää työtä. Myynnissä on myös M. A. Numminen ja Sointu -yhtyeen esittämä Toivo Kärjen ja Reino Helismaan kappale ‘Hiilen kiertokulku luonnossa’.

Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen on mielissään yhteistyöstä Työväen Musiikkitapahtuman kanssa.

-Tämä on ollut hieno aloite Työväen Musiikkitapahtuman suunnalta. Aikaisemmin olemme tehneet yhteistyötä Suomen eturivin klassisen musiikin tekijöiden kanssa Saimaan norpan suojelun yhteydessä. Populäärimusiikki on ollut tähän asti pimennossa, joten tämä on hieno, uusi aluevaltaus. On äärimmäisen arvokasta saada olla mukana isossa tapahtumassa Valkeakoskella, toteaa Eero Yrjö-Koskinen.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään 29.7.-1.8.

http://www.valmu.fi