23.08.2021

Työväen Musiikkitapahtuma: Nuortentapahtuma Onnirokki 2021 järjestetään Valkeakoskella Apian seikkailupuistossa 27.8.

Nuortentapahtuma Onnirokki 2021 järjestetään Apian seikkailupuistossa Valkeakoskella 27.8. – Paikan päällä turvavälit ja vahva maskisuositus.

Elokuun 27. päivä Apianniemen valloittaa rap-skenen kovat nimet. Pääesiintyjänä Onnirokki tarjoilee Suomen striimatuimman kappaleen Emma-palkinnon ahmineen Williamin! Lavalla nähdään myös Cheekin oppipoikana tutuksi tullut Lukas Leon! Tapahtumassa nähdään muun muassa Rocking Flames tanssiesitys ja alueella DiscGolf ry:n frisbeegolf -piste.

Ohjelma klo 17.00–20.00
william
Lukas Leon
DiscGolf Ry
Rocking Flames

Tapahtumaa järjestävät Valkeakosken nuorisotoimi sekä Työväen Musiikkitapahtuma ry. Pääyhteistyökumppanina Valkeakosken Energia. Mukana tapahtumassa ovat Valkeakosken nuorisovaltuusto ja VAAO.

Ilmaistapahtumassa on vahva maskisuositus yli 12-vuotiaille. Alueella on jaossa Valkeakosken Energian tarjoamia maskeja. Koronaturvallisuus huomioidaan pienennetyillä asiakaspaikoilla, turvaväleillä sekä tehostetulla siivouksella ja pintojen desinfioinnilla. Rajattujen asiakaspaikkojen johdosta tapahtuma-alueelle pääsy vain kerran. Tapahtuma on päihteetön sekä ikärajaton.

Työväen Musiikkitapahtuma ry on voittoa tavoittelematon kulttuuriyhdistys, joka tuottaa musiikki- ja kulttuuritapahtumia, ylläpitää Kirjaslammen tanssilavaa, harjoittaa julkaisutoimintaa sekä tekee ohjelmayhteistyötä kesäkahvila Mokkapirtin kanssa.