02.02.2017

Tuure Kilpeläinen, Sanni, Lauri Tähkä, Chisu ja Kotiteollisuus Työväen Musiikkitapahtumaan

Edulliset Helmitarjous-liput myynnissä vain helmikuun ajan!
Hyväntuulinen, perinteikäs, laadukas ja monipuolinen Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla 27.-30.7.2017. Tapahtuma täyttää 45 vuotta ja on samalla osa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta.

Festivaalin esiintyjinä nähdään muun muassa monipuolinen tyylitaituri Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, suomalaisen popin ykkösnimi SANNI, vankkumatonta kansansuosiota nauttiva Lauri Tähkä, uutta fantastista tulemista tekevä Chisu, Lappeenrannan rock-peruskallio Kotiteollisuus, hip hopin suuri mies Paleface, pitkän linjan rocklaulajan Pauli Hanhiniemen Retkue, iskelmäkansan paljon toivoma Pekkaniskan Pojat sekä lasten suosikit Maltti ja Valtti.

Lisää Työväen Musiikkitapahtuman esiintyjiä julkaistaan 1.3. 2017.

Kolmen päivän liput ovat jo myynnissä Helmitarjous-hintaan 65 euroa helmikuun loppuun asti. Maaliskuun alussa myyntiin tulevat normaalihintaiset ennakkoliput, päiväliput ja alennusliput.

Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan joka vuosi laadukas kattaus muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan satavuotiaan Suomen juhlavuonna historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Festivaalin taustalla toimii voittoa tavoittelematon Työväen Musiikkitapahtuma ry, joka järjestää lisäksi lavatansseja sekä Kirjazz&Blues -tapahtuman Kirjaslammen tanssilavalla.

Työväen Musiikkitapahtuma 27.-30.7.2017 Valkeakoskella
Mm. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, SANNI, Lauri Tähkä, Chisu, Paleface, Kotiteollisuus, Pauli Hanhiniemen Retkue, Pekkaniskan Pojat, Maltti ja Valtti
Lisää esiintyjiä julkaistaan 1.3.2017!

HELMITARJOUS 28.2. SAAKKA:
Tapahtumaranneke 65 €
Liput myynnissä vain Tiketissä ja Lippupisteessä
tiketti.fi (hintaan lisätään Tiketin palvelumaksu 3,50 €)
lippu.fi (hintaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu 3,50 €)
Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

ENNAKKOLIPUT MYYNTIIN 1.3. ALKAEN:
Tapahtumaranneke 75 €
Päiväliput:
Torstai 27.7. 40 €
Perjantai 28.7. 40 €
Lauantai 29.7. 45 €
Ammattiliittoalennuksista sekä opiskelija-, varusmies-, työttömyys- ja eläkeläisalennuksista tiedotetaan osoitteessa www.valmu.com.