31.03.2016

Tuska-radiomainosbiisi kohauttaa jälleen

Vuotuiseksi perinteeksi ja varmaksi kevään merkiksi vakiintunut Tuskan radiomainosbiisi on jälleen ilmoilla. Kyseessä on jo biisin yhdeksäs vuosikerta ja tämän vuoden musiikkigenre on ooppera. Aikaisempina vuosina läpi on kahlattu todellinen tyylilajien kirjo; aina reggaesta taistolaislauluihin ja countrysta tangoon.

Kappaleen luomistyöstä ja toteutuksesta vastaa Pain & Agony -työryhmä, joka on voittanut Tuska-biiseistä useita radioalan palkintoja. Teoksen tulkitsijaksi valikoituu aina teemaan sopiva alan rautainen ammattilainen. Tämän vuotisen korkeakulttuurieepoksen tulkitsee oopperalaulaja Laura Pyrrö. Pyrrö kommentoi Tuska-biisiprojektia seuraavasti:

”Oli mahtavan hauska sessio tehdä Tuska-mainosbiisiä! Vaikka mainosbiisin Mozart-aaria ei ehkä sitä kaikkein ”heveintä” oopperaa olekaan, toimii se mielestäni aivan loistavasti nerokkaan sanoituksen kanssa. Olen erittäin otettu, että minua kysyttiin mukaan projektiin!”

Tuska 2016 -kappaleen voit kuunnella tästä linkistä.

Tuska 2016 festivaalin pääesiintyjät ovat Ghost, Avantasia ja Children Of Bodom. Tähän mennessä vahvistuneen ohjelman voi kokonaisuudessaan tsekata täältä:
http://tuska-festival.fi/esiintyjat

Tuska-liput myy Tiketti, Ticketmaster ja Lippupiste.

LISÄTIEDOT
tuska-festival.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
Snapchat: tuska-festival