15.12.2017

Tuska 2018: Emperor ja muita lisätty ohjelmaan, päiväliput myyntiin

– Tuska Suvilahdessa 29.6.-1.7.2018
– Emperor, Stick To Your Guns, The Charm The Fury ja Shiraz Lane mukaan kisoihin
– Artistien soittopäivät julkaistu, päiväliput ja kahden päivän liput myynnissä
– Erikoishintaiset Early Crow -kolmen päivän liput myynnissä vielä vuoden loppuun

Pökköä on lisätty jälleen pesään kesän 2018 Tuskan osalta.

KEISARIN PALUU
Norjalainen, maailman kaikkeuden legendaarisimpiin black metal -akteihin lukeutuva, Emperor palaa Tuskan tulikuumille lauteille. Eikä vähempää kuin merkkivuoden kunniaksi: Emperor juhlistaa kakkosalbuminsa ”Anthems to the Welkin at Dusk” 20-vuotispäivää täräyttämällä kyseisen lätyn tuskalaisten iloksi.

Amerikkalainen hardcore -ryhmä Stick To Your Guns saapuu Suvilahteen ensi Tuska-visiitilleen. Kalifornian auringon alla, tarkemmin Orange Countyn postikorttimaisemissa vuosituhannen vaihteen jälkeen perustettu STYG on ehtinyt nousta alansa eturiviin perinteisellä tyylillä: tekemällä kovia levyjä ja soittamalla vielä kovempia keikkoja ympäri maailmaa.

Hollantilainen The Charm The Fury pelaa rehdillä pakalla. Yhtyeen soundissa on vahvasti tämä päivä läsnä mutta perusta on kaivettu sieltä missä se on kunnossa, klassikkobändeistä on poimittu oleellinen ja lisätty omat mausteet päälle. Kun riffiosastokin on kohdillaan ja vokalisti Caroline Westendorp on maailmanluokan ärjyjä niin mikäs siinä on pistellessä. The Charm The Furyn viimeisin julkaisu on Nuclear Blastin kautta ilmestynyt ”The Sick, Dumb & Happy” ja sehän jytää.

Pääkaupunkiseudun vankasta hard rock -perinteestä ponnistava Shiraz Lane tekee hommat tyylillä. Vuoden 2016 debyyttialbumi ”For Crying Out Loud” esitteli taidokasta ja tyylipuhdasta kovaa rockia jauhavan nuoren ja nälkäisen yhtyeen. Se kuuluisa kakkosalbumi, ”Carnival Days” on nyt valmis ja ilmestyy helmikuussa. Ja ajo kovenee!

PÄIVÄLIPUT JA KAHDEN PÄIVÄN LIPUT MYYNTIIN
Päiväliput sekä kahden päivän liput ovat nyt saatavilla virallisilta jälleenmyyjiltä. Tuska-liput myy Tiketti, Ticketmaster ja Lippu.fi.

1 pv alk. 79 €
2 pv alk. 109 €

Alaikäisille on jälleen tarjolla oma, edullisempi hintakategoria.
1 pv alk. 69 €

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä hintaan alkaen 119 € vielä vuoden loppuun saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

TURBOVIP-lippupaketit tulevat myyntiin vuoden vaihteessa.

Sekä 3 pv:n että kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin, joka oikeuttaa poistumaan ja palaamaan festarialueelle kesken päivän. Yhden päivän lipulla vain kerran päivässä sisälle.

Tällä hetkellä vahvistuneiden artistien esiintymispäivät:

Pe 29.6.
Arch Enemy, Moonsorrow, Tribulation, The Charm The Fury, Shiraz Lane

La 30.6.
Kreator, Emperor, At The Gates, Beast in Black, Santa Cruz, Galactic Empire

Su 1.7.
Parkway Drive, Europe, Clutch, Ihsahn, Stick To Your Guns

Lisää esiintyjiä julkistetaan piakkoin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä Radio Rock, Inferno, Imperiumi.net

LISÄTIEDOT:
tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
www.youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuska2018
#tuskafestival