27.02.2017

Tuska 2017: Sabaton Tuska-perjantain pääesiintyjäksi

Juuri Helsingin Jäähallin villiin hurmokseen lietsonut soturirykmentti Sabaton on vahvistunut Tuskan perjantain pääesiintyjäksi.

Sabatonin suhde yleisöön on kerta kaikkiaan maaginen. Yhtye rundaa parhaillaan tuoreen ”The Last Stand”-albumin tiimoilta ja ilta toisensa jälkeen Sabaton yhdistää maailman metallisotureita tavalla mihin muu hevibändi ei ole aiemmin pystynyt.

Jyväskylän moderni thrash-titaani Lost Society on niinikään lisätty ensi kesän ohjelmistoon. Yhtyeen suvereeni tykittely on vienyt poikia ympäri maailmaa sellaista kyytiä, että heikompaa hirvittäisi. Ja vauhti vaan kiihtyy, se on selvä se!

Todellinen Tuskan henkilöitymä, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tekee kauan odotetun paluun ja tokihan Tuskan lava löytyy kiertueohjelmasta. Nostalgista melankolista jyräystä parhaimmillaan, kyllä nyt kelpaa!

Tällä hetkellä vahvistuneet Tuska 2017 artistit:

Pe 30.6.
Sabaton, Suicidal Tendencies, Mayhem, Wintersun, Insomnium, Brujeria, Anneke Van Giersbergen’s Vuur, Barathrum, Baptism, Trap Them, Kohti Tuhoa, Ratface

La 1.7.
HIM, Amorphis, Mokoma, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Electric Wizard, Lost Society, Avatarium

Su 2.7.
Mastodon, Apocalyptica plays Metallica by four cellos, Sonata Arctica, Dirkschneider, Baroness, Battle Beast, Oranssi Pazuzu

Lisää bändejä julkaistaan pian.

Tuska Suvilahdessa 30.6.-2.7.2017

Tuska-liput myy Tiketti, Ticketmaster ja Lippu.fi.

Yhteistyössä: Radio Rock, Inferno, Imperiumi, Alepa, Turun Sinappia

LISÄTIEDOT:
tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival

#tuska2017
#metalsummer2017
#tuska20th
#tuskafestival
#tuskalive