20.06.2016

Tuska 2016 – T-paita on nyt myös pääsylippu

– TUSKA lanseeraa vallankumouksellinen lipunmyyntiratkaisun – T-paita on nyt myös pääsylippu.
– TUSKA 2016 Suvilahdessa 1.-3.7.

TUSKA tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena festivaalina ja tapahtumajärjestäjänä festarikävijöille uudenlaisen pääsylippuformaatin, jota Suomessa ei ole aiemmin toteutettu: PERSONOIDUN TUSKA-PAIDAN. Tänään alkavassa kampanjassa lipunostajilla on mahdollisuus tilata tyylikäs TUSKA-paita, joka on samalla myös pääsylippu festareille. TUSKA-paita on mustanvärinen ja niitä on saatavilla kaikissa koissa (S-XL). Malli on unisex, eli sopii sekä naisille että miehille.

TUSKA-paitaan painetaan TUSKA-logon lisäksi yksilöllinen viivakoodi, jolla varmistetaan sujuva ja nopea sisäänpääsy festareille.

TUSKA-paidan hinta on 25€ (sisältäen alv:n) sekä valittu lipputyyppi ja postikulut 2€. Paita toimii lippuna kaikissa TUSKA:n hintakategorioissa. Kolmen päivän TUSKA-paita-lipuissa paidalla saa rannekkeen paikan päällä, kahden ja yhden päivän TUSKA-paita-lippu toimii sellaisenaan sisäänpääsynä molempina päivinä.

TUSKA-paidan toteuttavat yhteistyössä TUSKA ja Ticketmaster, jotka uskovat, että paidasta tulee TUSKA-yhteisön keskuudessa hittituote ja festariasiakkaille pitkäkestoinen muisto tapahtumasta.  Paitoja tullaan varmasti pukemaan päälle myös tapahtuman jälkeen.

TUSKA-paidat ovat myynnissä nyt Ticketmasterin verkkokaupassa osoitteessa www.ticketmaster.fi. Kampanja kestää koko kuluvan viikon ja t-paita-pääsylippuja voi ostaa juhannussunnuntaihin 26.6.2016 saakka. TUSKA-paita toimitetaan tilaajien kotiovelle postilähetyksenä. TUSKA-paitoja on myynnissä rajoitettu määrä, joten ole nopea ja hanki oma uniikki kappaleesi mahdollisimman pian, sillä paitoja ei ole myynnissä muualla kuin Ticketmasterin verkkokaupassa.

Lisätiedot:
tuska-festival.fi
Ticketmaster.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
facebook.com/TicketmasterSuomi
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
Snapchat: tuska-festival