09.06.2016

Tuska 2016 – Lipunmyynti vilkasta

– Järjestyksessään yhdeksästoista Tuska Suvilahdessa 1.-3.7.
– Pääesiintyjinä GHOST, AVANTASIA ja CHILDREN OF BODOM
– Tuskan älypuhelinapplikaatio jälleen ladattavissa

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa jytäävän Suomen suurimman metallifestivaalin Tuskan lipunmyynti porskuttaa vahvassa myötätuulessa. Kuudetta kertaa Suvilahdessa pidettävien karkeloiden liput käyvät kaupaksi paremmin kuin vuosiin.

”Näyttää siltä, että tästä vuodesta tulee Tuskan Suvilahden ajan tähänastinen huippuvuosi. Tähän vaikuttaa varmasti väkivahvan ohjelman lisäksi perjantain ja lauantain pidemmät soittoajat. Kaiken kaikkiaan meininki ja sutina festarin ympärillä on ollut todella innostunutta ja yleisesti ottaen kiinnostus tykittelymusaa kohtaan on jälleen selkeässä nousussa. Kaikki merkit viittaavat, että tulossa on ikimuistoiset bakkanaalit, monellakin tasolla.” kuvailee tilannetta festivaalijohtaja Eeka Mäkynen.

Tuskan pääesiintyjinä nähdään ruotsalaissuuruus Ghost, saksalainen hevimetalliooppera Avantasia sekä kotimaiset viikatemiehet, Children Of Bodom. Koko ohjelma sekä aikataulut löytyvät osoitteesta tuska-festival.fi.

TUSKA-APPLIKAATIO
Lataa itsellesi tämän vuoden Tuska Apps, joka on tuotettu yhteistyössä Tieto Oy:n kanssa. Applikaatio on saatavilla iOS sekä Android -alustoille.

TUSKA-LIPUT (hinnat sisältävät lippukaupan pienimmän palvelumaksun)
1 pv alk. 70 €
2 pv alk.100 €
3 pv alk. 125 €

TURBO VIP-LIPUT (K-18)
VIP 3pv alk. 255 €
VIP 1pv alk. 155 €

ALAIKÄISTEN LIPUT
1 pv alk. 60 €
3 pv alk. 115 €

Tuska-liput myy Tiketti, Ticketmaster ja Lippupiste.

LISÄTIEDOT
tuska-festival.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
Snapchat: tuska-festival

Yhteistyössä: Radio Rock, Inferno, Imperiumi, Alepa, Bio Luvil, Onnibus, Musamaailma.