17.03.2021

Turun musiikkijuhlat siirtää baritoni Thomas Hampsonin kevään konsertin ensi vuoteen

Turun musiikkijuhlat siirtää baritoni Thomas Hampsonin konsertin kuluvan vuoden huhtikuusta vuoteen 2022. Konsertille etsitään artistin kansainvälisestä keikkakalenterista kuumeisesti uutta päivämäärää, josta on tarkoitus tiedottaa vielä kevään aikana.

Turun musiikkijuhlat siirtää Hampsonin ”Songs of America” -konsertin 24.4.2021 vuoden päähän. Konsertin ohjelmistossa oli tarkoitus esittää musiikillinen panoraama amerikkalaista melodiaa. Syynä siirtoon ovat viranomaisten suositukset ja määräykset liittyen koronavirustilanteeseen Varsinais-Suomessa.

”Tilanne pandemian ja rajoitusten osalta on edelleen kriittinen emmekä näe muuta vaihtoehtoa, kuin siirtää odotettua konserttia edelleen vuoteen 2022. Kansainvälinen keikkakalenteri elää tällä hetkellä niin voimakkaasti, että joudumme hiukan odottelemaan uutta, kiinnitettyä päivämäärää. Toivomme tässä kohtaa asiakkailta ymmärrystä. Hampson odottaa kovasti Suomen vierailuaan, joten toiveikkaasti käännämme katseet kohti vuotta 2022”, toteaa Turun musiikkijuhlien toimitusjohtajaa sijaistava Maija Palonheimo.

Konserttiin jo aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan siirrettyyn konserttiin. Mikäli uusi, myöhemmin ilmoitettava konserttiajankohta ei ole sopiva, rahat palautetaan asiakkaalle. Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Liput voi myös halutessaan vaihtaa Turun musiikkijuhlien lahjakorttiin. Hyvitykset konsertin osalta on haettava viimeistään 30.4.2021.

Hyvityslahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä (ei R-kioskeilla tai verkkokaupassa) ja se on voimassa 31.12.2022 asti. Täyden palvelun myyntipisteet löytyvät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/help/outlets/

Hyvityksistä tulee laittaa viestiä Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2e/min+pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä alkuperäisten lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero.

Rahanpalautusta voi hakea myös tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus tai palauttamalla liput postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:

Lippupiste Oy / (*konsertin nimi*) palautus

Kalevantie 2 (B-talo)

33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa on tällä hetkellä suuren määrän vuoksi viiveitä.

Turun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä.