08.01.2021

Turun musiikkijuhlat siirtää Katedraali soi: Vertavo -konsertin vuoden päähän 7. helmikuuta 2022

Turun musiikkijuhlat siirtää Katedraali soi: Vertavo -konsertin vuoden päähän 7. helmikuuta 2022. Syynä ovat viranomaissuositukset ja määräykset julkisten yleisötilaisuuksien järjestämisestä koronavirustilanteeseen liittyen Varsinais-Suomessa.

Turun musiikkijuhlat siirtää Katedraali soi –viikon avaavan Vertavo-konsertin 8.2.2021 vuoden päähän. Uusi konserttipäivä on ma 7. helmikuuta 2022. Konsertissa esiintyy norjalainen Vertavo-kvartetti. Syynä ovat viranomaisten suositukset ja määräykset liittyen koronvirustilanteen heikkenemiseen Varsinais-Suomessa.

Katedraali soi -konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin. Mikäli uusi päivämäärä ei jostain syystä sovi, rahat palautetaan asiakkaalle. Ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

”Katedraali soi -konserttimme 8.2.2021 siirretään vuoden päähän eli ohjelma ja esiintyjät pysyvät aivan samoina. Uusi konserttipäivä on ma 7.2.2022 klo 19. Pahoittelemme, että tästä aiheutuu mielipahaa lipun jo lunastaneille asiakkaillemme. Lähdemme tällä hetkellä arviossamme siitä, että Thomas Hampsonin konsertti 24.4. järjestetään ennen joulukuuta vallinneiden rajoitusten puitteissa eli turvajärjestelyin ja turvavälein, mutta että 18.6. Juan Diego Flórezin konserttiin mennessä tilanne Suomessa olisi virusepidemian osalta jo rauhoittunut. Luonnollisesti tilannetta seurataan ja reagoidaan aina sen mukaan”, toteaa Turun musiikkijuhlien toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.

Katedraali soi: Vertavo -konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan 7.2.2022, mutta ne voi myös halutessaan vaihtaa Turun musiikkijuhlien lahjakorttiin tai niistä voi hakea rahanpalautusta, mikäli uusi ajankohta ei sovi. Hyvitykset on haettava 28.2.2021 mennessä.

Hyvityslahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä (ei R-kioskeilla tai verkkokaupassa) ja se on voimassa 31.12.2021 asti. Täyden palvelun myyntipisteet löytyvät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/help/outlets/

Hyvityksistä tulee laittaa viestiä Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2e/min+pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä alkuperäisten lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero.

Rahanpalautusta voi hakea myös tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus tai palauttamalla liput postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:

Lippupiste Oy / Katedraali soi palautus

Kalevantie 2 (B-talo)

33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa on tällä hetkellä suuren määrän vuoksi viiveitä.

***

Turun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä.