17.08.2012

Turun musiikkijuhlat päättyvät kantaesitykseen

Turun musiikkijuhlien päätöskonsertissa lauantaina 18. elokuuta kuullaan Jukka Tiensuun uuden teoksen ”Mora” kantaesitys. Päätöspäivä alkaa koko perheen konsertilla Seikkailupuistossa ja iltapäivällä koetaan myös viimeinen Kotikonsertti.

Musiikkijuhlat päättyvät Turun konserttitalolla, kun energinen kapellimestari Hannu Lintu johtaa Suomalaista barokkiorkesteria ja Helsingin kamarikuoroa konsertissa ”Règne, Amour…” lauantaina 18.8. klo 19. Solisteina esiintyvät Sandrine Piau ja Topi Lehtipuu. Konsertissa pohditaan rakkauden valtaa barokki- ja nykymusiikin keinoin: Rameaun ja Händelin musiikin lisäksi konsertissa kuullaan Jukka Tiensuun uuden teoksen kantaesitys.

Uutena konserttisarjana järjestetään Kotikonsertit Mikko Heiniön (11.8.), Rettigin suvun (12.8.) ja Jan-Erik Anderssonin ja Marjo Malinin (18.8.) kodeissa. Kamarimusiikkikonserteissa esiintyvät kamarimusiikkiyhdistys Artsopan muusikot.

Lauantaina 18.8. klo 11 Seikkailupuiston Helmi-teltan valtaavat Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri, jotka vievät koko perheen hurjaan meriseikkailuun Aarrelaiva-konsertissa.

http://www.tmj.fi