26.04.2016

Turun musiikkijuhlat: Maailman kauneimmat sanat ja sävelet – Saksasta! – esiintyjinä sopraano Johanna Rusanen-Kartano, pianisti Ville Matvejeff ja kirjailija Outi Pakkanen

Turun Kirjamessut ja Turun musiikkijuhlat järjestävät torstaina 26.5.2016 klo 18.00-19.30 (osoitteessa: Goethe-Institut, Salomonkatu 5 B, 00100 HELSINKI) illan, jonka teemana on saksalainen kirjallisuus ja musiikki. Tapahtuma liittyy Turun Kirjamessujen 30.9.-2.10. Saksa-teemaan. Turun Messukeskus ja messuyleisö saavat tuolloin vieraakseen joukon saksalaisia kirjailijavieraita. Messuille saapuvat Marion Brasch, Marica Bodrožić, Jenny Erpenbeck, Mirna Funk, Wladimir Kaminer, Sylvia Löhken, Terézia Mora, Stefan Moster ja Jan Costin Wagner. Luvassa on myös kiinnostavaa ja ajankohtaista keskustelua mm. maahanmuuttoteemalla. Saksalaisten kirjailijoiden vierailua Turussa isännöi Goethe-Institut Finnland. Turun Musiikkijuhlat järjestetään 11.-20.8.2016.
Maailman kauneimmat sanat ja sävelet –Saksasta! –illassa sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja pianisti ja Turun musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Ville Matvejeff esittävät saksalaista musiikkia, jonka lomassa Rusanen-Kartano sekä kirjailija Outi Pakkanen (Otava) keskustelevat suosikeistaan saksalaisessa musiikissa ja kirjallisuudessa.

Haastattelijana toimii Turun musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Liisa Ketomäki. Lisäksi Ketomäki ja Turun Kirjamessujen ohjelmapäällikkö Jenni Haukio kertovat illan yhteydessä tapahtumiensa ennakkotunnelmista.

Tilaisuus on maksuton ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Goethe-Instituutin tiloihin mahtuu n. 90 hengen yleisö.

Lämpimästi tervetuloa!

www.tmj.fi