22.10.2021

Turun musiikkijuhlat juhlistaa 10-vuotiasta Logomoa Johanna Oraksen, Saimi Hoyerin ja Michael Monroen tunnelmallisella taide- ja musiikkielämyksellä

Turun musiikkijuhlien tuottama tapahtuma ”Saimi ja Johanna: Kaikilla väreillä feat. Michael Monroe” yhteistyössä Saimi Hoyerin ja taiteilija Johanna Oraksen kanssa on osa Logomon 10-vuotisjuhlaa lauantaina 20.11. klo 15.

Vuorovaikutteinen ja intiimi konsertti ”Saimi ja Johanna: Kaikilla väreillä feat. Michael Monroe” nähdään tiiviissä yhteydessä yleisön kanssa, kun yrittäjä Saimi Hoyer ja taiteilija Johanna Oras nousevat Logomon Logi-tilan lavalle maalaamaan valkoiselle kankaalle oman elämänsä jälkiä sen kaikilla sävyillä; Saimi puhuen ja keskustellen, ja Johanna yleisön katseiden alla maalaten ja improvisoiden. Molemmat inspiroituvat paikalla olevasta yleisöstä, tunnelmasta sekä tietysti yhteisistä tarinoista. Eri taiteenmuotojen vuorovaikutus täydentyy legendaarisen rockmuusikon, Michael Monroen heittäytyessä akustisella musiikillaan mukaan karismaattisten naisten sielujen syvänteisiin. Ainutkertainen konserttihetki rakentuu hienosti taiteilijoiden ja yleisön vuorovaikutuksesta.

”Turun musiikkijuhlat oli kymmenen vuotta sitten avaamassa Logomoa Mikko Heiniön säveltämän Eerik XIV -oopperan kanssa ja haluaa ehdottomasti juhlistaa tämän monipuolisen tapahtumatalon tulevaisuutta yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyö Johanna Oraksen, Saimi Hoyerin ja Michael Monroen kanssa kuvastaa niin musiikkijuhlien kuin Logomon kulttuurista ja musiikillista monimuotoisuutta ja sopii siitäkin syystä mitä mainioimmin tähän juhlavaan marraskuiseen iltaan. Odotamme kovasti tätä ensimmäistä Johanna ja Saimi -iltaa ja tulemme varmaankin tuottamaan lisää jo kevääseen 2022 – vaihtuvin taiteilijoin”, kertoo Turun musiikkijuhlien toimitusjohtaja Lisa Ketomäki.

Tilaisuuden kesto on 1h 15min ja liput tähän ainutlaatuiseen elämykseen tulevat myyntiin tänään. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua samalla myös tilassa esillä olevaan Johanna Oraksen taidenäyttelyyn ”Kukoistuksen koodi 2.0”.

Ohjelma ja taiteilijat:

Johanna Oras, taiteilija

Saimi Hoyer, yrittäjä

Michael Monroe, rockmuusikko

***

Liput tänään julkaistuun konserttiin tulevat myyntiin kaikissa Lippupisteen toimipisteissä 22.10.2021 klo 10.30.

Turun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä.

 

Lipunmyynti

Turun musiikkijuhlien lippuja myy Lippupiste kaikissa Lippupisteen toimipaikoissa ja R-kioskeilla kautta maan sekä osoitteesta www.lippu.fi. Lippujen varaus- ja myyntipalvelu sekä ostamisen neuvonta, MA-LA klo 9-19 0600 900 900 (2€/alk.min.+mpm/pvm)

 

Turun musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Festivaalin perustajana oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura. Monipuolinen kaupunkifestivaali tarjoaa yleisölleen korkeatasoista musiikkia, mm. suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia sekä konsertteja lapsille. Taiteellisena johtajana toimii kapellimestari ja sellisti Klaus Mäkelä. Varsinaisen festivaalin lisäksi Turun musiikkijuhlat järjestää konsertteja ja tapahtumia kaikkina vuodenaikoina, yhteensä n. 30-50kpl vuosittain. www.turunmusiikkijuhlat.fi