30.03.2021

Turun musiikkijuhlat: Huipputenori Juan Diego Flórez konsertoi Turussa vasta vuonna 2022

Turun musiikkijuhlien konsertti 18.6.2021 tenori Juan Diego Flórezin ja pianisti Vincenzo Scaleran kanssa siirtyy toukokuulle 2022. Uusi konserttiajankohta on sunnuntai 15.5.2022 klo 19. Jo ostetut ja varatut liput käyvät uuteen konserttiajankohtaan sellaisenaan.

Juan Diego Flórez kuuluu maailman kysytyimpien oopperalaulajien ja parhaimpien tenorien joukkoon. Konserttiajankohdan siirto tuli väistämättä eteen koronatilanteen edelleen rajoittaessa tapahtumajärjestämistä, mutta yhteinen tahtotila oli löytää vierailulle pikaisesti uusi päivämäärä: ”Olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että kysytyn artistin kalenterista löytyi meille ajankohta näin nopeasti. Suhtaudumme toiveikkaasti siihen, että ensi vuonna pystymme vihdoin tarjoamaan upealle konsertille arvoisensa puitteet,” Maija Palonheimo, Turun musiikkijuhlien vt. toimitusjohtaja toteaa.

Ensi vuoden konsertin ohjelmassa tullaan näillä näkymin kuulemaan mm. ooppera-aarioita ja melodioita rakastetuilta säveltäjiltä kuten Donizetti, Verdi, Massenet ja Puccini. Pianistina konsertissa tullaan näkemään aiemminkin Turussa vieraillut pianisti Vincenzo Scalera.

”Odotan todella paljon ensiesiintymistäni Turun musiikkijuhlilla. Tämä hieno festivaali kerää joka vuosi niin monia kansainvälisiä taiteilijoita, enkä malta odottaa, että pääsen laulamaan sinne ja tapaamaan sen yleisön,” Flórez viestittää.

Konserttiin jo aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan siirrettyyn konserttiin. Mikäli uusi konserttiajankohta 15.5.2022 ei ole sopiva, rahat palautetaan asiakkaalle. Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Liput voi myös halutessaan vaihtaa Turun musiikkijuhlien lahjakorttiin. Hyvitykset konsertin osalta on haettava viimeistään 30.6.2021.

Hyvityslahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä (ei R-kioskeilla tai verkkokaupassa) ja se on voimassa 31.12.2022 asti. Täyden palvelun myyntipisteet löytyvät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/help/outlets/

Hyvityksistä tulee laittaa viestiä Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2e/min+pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä alkuperäisten lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero.

Rahanpalautusta voi hakea myös tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus tai palauttamalla liput postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:

 

Lippupiste Oy / (*konsertin nimi*) palautus

Kalevantie 2 (B-talo)

33100 Tampere

 

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa on tällä hetkellä suuren määrän vuoksi viiveitä.

 

Turun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä.