20.11.2020

Turun musiikkijuhlat: Hollywood-legenda, näyttelijä John Malkovich palaa Turkuun vuoden päästä eli marraskuussa 2021 esityksellä ”Just Call Me God” (”Kutsu minua Jumalaksi”)

Karismaattinen Hollywood-näyttelijä John Malkovich vierailee jälleen Turun musiikkijuhlilla! Just Call Me God (”Kutsu minua Jumalaksi”) on teatteria, urkumusiikkia ja erikoistehosteita yhdistävä esitys tyranniasta. Malkovich esittää juuri valtansa menettänyttä diktaattoria. Urkurilegenda Martin Haselböck esittää pastorin roolissaan omien sävellystensä lisäksi urkuteoksia säveltäjiltä kuten Johann Sebastian Bach, César Franck, Charles-Marie Widor, Olivier Messiaen ja György Ligeti. Esitys on ennen Turkua nähty jo mm. Hampurin Elbphilharmoniessa, Amsterdamin Concertgebouw’ssa, Wienin Konzerthausissa ja Lontoon Barbicanissa.

”John Malkovich on elävä legenda ja tämä esitys teemoiltaan erittäin ajankohtainen, mistä syystä se sopii hienosti vuoden 2021 ohjelmaamme. Vuonna 2021 Turku viettää myös Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden 10-vuotisjuhlaa ja Malkovichin edellinen vierailu Turun musiikkijuhlilla ajoittuukin sinne kymmenen vuoden taakse. Uskon, että esitys herättää katsojissa paljon ajatuksia ja tunteita ja on jo pelkästään Malkovichin näyttelijäntyön ansiosta vaikuttava elämys. Uruissa kuullaan myös todellista virtuoosia eli Martin Haselböckiä”, kertoo Turun musiikkijuhlien toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.

 

John Malkovich: Just Call Me God – A dictator’s final speech

Su 21.11.2021 klo 15:00 Turun konserttitalo

 

John Malkovich – diktaattori Satur Diman Cha

Michael Sturminger – ohjaus & käsikirjoitus

Karen Gregan – Caroline Thomas

Martin Haselböck – pastori Lee Dunklewood, musiikin ohjaus & urut

Kesto n. 1 h 30 min, ei väliaikaa

Esityskieli englanti. Tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

Liput: 75 | 69 | 45 €

 

John Malkovich: Just Call Me God –esityksen tuomista Turkuun tukee Jane ja Aatos Erkon säätiö.

Esityksen liput tulevat myyntiin kaikissa Lippupisteen toimipisteissä lauantaina 21.11.2020 eli vuotta ennen varsinaista esityspäivää.

 

Turun musiikkijuhlien lipunmyynti siirtyy Turun konserttitalolta Kauppatorin Monitorille.

 

Turun konserttitalon lipunmyynti palvelee Turun musiikkijuhlien asiakkaita vielä vuoden 2020 loppuun asti. Kauppatorin Monitorin matkailuneuvonta myy Turun musiikkijuhlien lippuja 19.11.2020 alkaen. Monitori on Turun kaupungin ja Kelan yhteinen keskitetty asiakaspalvelu, joka sijaitsee aivan Turun keskustassa Kauppatorin kulman KOP-kolmiossa. Monitorissa asiakkaita palvellaan niin kasvotusten, puhelimitse kuin chatissakin.

 

Turun musiikkijuhlien lippuja voi yhä ostaa myös Lippupisteen toimipisteistä sekä verkosta osoitteessa: https://www.lippu.fi/artist/turun-musiikkijuhlat/