09.02.2010

The Baseballs ja Over The Rainbow Kotkan Meripäivien supertähdet

The Baseballs ja Over The Rainbow ovat tulevan kesän supertähdet Kotkan Meripäivillä. Maamme tämän hetken suosituin ulkomainen yhtye, The Baseballs, sekä legendaarisista Rainbow-muusikoista koostuva Over The Rainbow nähdään Kotkan Kantasatamaan rakennettavassa suuressa konserttiteltassa perjantaina 30. heinäkuuta.

Päivää aiemmin, torstaina 29. heinäkuuta, Kotkan Meripäivillä esiintyvät mm. Negative, Stam1na, Klamydia ja Cheek. Lauantaina 31.7. on puolestaan vuorossa todellinen Suomi-rockin historiakatsaus, kun lavalle nousevat Lauri Tähkä & Elonkerjuu sekä legendaariset Eppu Normaali ja Yö. Kaikille kolmelle konserttipäivälle neuvotellaan parhaillaan myös lisäesiintyjiä.

Torstain 29.7. konsertteja voivat tulla katsomaan kaikki kovasta kotimaisesta rockista ja popista pitävät katsojat iästä riippumatta. Perjantain ja lauantain konsertteihin on sen sijaan K-18 alaikäraja.

Liput Kotkan Meripäivien konsertteihin maksavat torstaille ennakkoon 25 euroa ja perjantaille sekä lauantaille 44 euroa. Ovelta ostettuina liput ovat viisi euroa kalliimmat. Lipunmyynti on jo alkanut Menolipussa. Myynti Lippupalvelun lippukaupoissa alkaa myöhemmin helmikuun aikana.

The Baseballsin debyyttialbumi Strike! oli viime vuoden myydyin äänite Suomessa. Tähän mennessä levyä on myyty maassamme jo lähes 80 000 kappaletta. Albumi oli lisäksi Suomen virallisen albumilistan kärjessä yli kymmenen viikon ajan.

Over The Rainbow on laulaja Joe Lynn Turnerin, rumpali Bobby Rondinellin, kosketinsoittaja Paul Morrisin ja basisti Greg Smithin muodostama yhtye, jossa on lisäksi mukana alkuperäisen Rainbow-jäsenen, Ritchie Blackmoren poika, kitaristi Jürgen Blackmore. Kaikki jäsenet ovat todellisia huippumuusikoita ja heitä on nähty Rainbow’n lisäksi mm. Deep Purplen, Glen Hughesin, Black Sabbathin, Blue Öyster Cultin, Doron, Quiet Riotin, Doro Peschin, Wendy O. Williamsin ja Alice Cooperin riveissä.

Kotkan Meripäivät järjestetään 29.7.-1.8.2010.

http://www.meripaivat.com