11.01.2010

The Baseballs Imatra Big Band Festivalille 3.7. 2010

Suomen tämän hetken suosituin rock-yhtye, saksalainen The Baseballs esiintyy Imatra Big Band Festivaalilla lauantaina 3.7. 2010 ”Pink Cadillac”-illassa. Illan musiikki koostuu juuri suosikkiyhtyeelle ominaisesta 1950- ja 60-lukujen rockista, kuten rock´n rollista ja rockabil-lysta. Konsertin kaksi muuta esiintyjää ovat Suomen 1970-luvun suosikkibändi Teddy and The Tigers sekä Jam Rock Band. Konsertin liput tulevat poikkeuksellisesti myyntiin jo tammikuun 18. päivänä, kun muuten IBBF:n kesän 2010 lipunmyynti alkaa vasta maaliskuun puolivälissä.

The Baseballsin debyyttialbumi ”Strike!” on reilussa kahdessa kuukaudessa myynyt Suomessa yli 72000 kappaletta eli enemmän kuin mikään muu albumi tänä vuonna. Levy on dominoinut Suomen albumilistaa viimeiset kymmenen viikkoa, samalla kun yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” on pysytellyt single- ja radiosoittolistan ykkösenä.

Big Band Festivalin avausillassa perjantaina 2.7. tulevat esiintymään suomi-rockin suosikit Popeda ja Maija Vilkkumaa sekä Ladies First Big Band omalla rock-show´llaan. IBBF:n muu ohjelmisto julkistetaan tiistaina 19. tammikuuta. Yhdeksän vuorokauden mittainen musiikkitapahtuma tulee sisältämään jälleen monipuolisen rytmimusiikin katselmuksen jazzis-ta ja swingistä bluesiin, souliin, grooveen ja maailmanmusiikkiin.

The Baseballs –illan liput myyntiin Ma 18.1. klo 9.
The Baseballsin liput tulevat poikkeuksellisesti myyntiin jo Ma 18.1.2010 klo 9 alkaen. The Baseballs -liput halutaan myydä erillään muusta lipunmyynnistä, koska maalis-kuisen Suomen kiertueen liput myytiin muutamassa minuutissa lipunmyynnin alettua. Kovan kysynnän takia konsertille on asetettu lippurajoitus: kuusi lippua/asiakas. Iltaan ei oteta ennakkovarauksia ennen lipunmyynnin alkua. 18.1. ja sen jälkeen varatut liput on lunastettava viikon kuluessa varauksesta.

Kätevimmin liput saa kuitenkin netistä www.ibbf.fi; joko omilla pankkitunnuksilla (OP ja Nor-dea) tai viitesiirrolla (viitesiirto maksettava 7 vrk kuluessa varauksesta tai liput palautuvat takaisin myyntiin)

Imatra Big Band Festival järjestetään 2.-10.7.2010.

http://www.ibbf.fi