05.04.2016

Tehdassalista konserttisaliksi – Vexve ja Sastamala Gregoriana luovat uuden konserttielämyksen

Suomalainen Vexve Oy on maailman johtava kaukolämmitykseen ja -jäähdytykseen kehitettyjen pallo- ja läppäventtiileiden valmistaja, jonka tehdassali sijaitsee Sastamalassa. Tänä kesänä tehdassali muuntautuu Vuoden festivaalin 2016, Sastamala Gregorianan konserttisaliksi.

21. kertaa järjestettävän festivaalin teema on ”Virtauksia – Vanhan ja Uuden Musiikin Risteyksessä”. Erityislaatuisessa konsertissa kuullaan italialaista Fantazyas-yhtyettä, johtajanaan maineikkaan uran niin kontratenorina, orkesterinjohtajana kuin laulunopettajanakin tehnyt Roberto Balconi.

Vexve Oy:n tehdassalissa toteutettava vanhan musiikin konsertti on festivaalin teeman mukaisesti ennennäkemätön ja kuulematon kokemus, jossa tehdassalin karuus ja vanhan musiikin eleganssi muodostavat mielenkiintoisen vastakkainasettelun.

”Itsensä haastaminen, rohkeus ja heittäytyminen ovat menestyksen perusta, niin liiketoiminnassa kuin taiteessa. Vexven tehdassalissa nämä menestystekijät yhdistyvät musiikin ja modernin tuotantoympäristön elämykseksi. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi konserttiin kaikki rohkeat musiikin ystävät!”

– toteaa Vexve Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Nieminen.

Vexven tehdassalissa järjestettävään elämykselliseen konserttiin myydään illalliskortteja hintaan 50 €, sisältäen konsertin ja buffetillallisen konsertin jälkeen juhlatilaksi loihditussa tehdassalissa.
Illalliskortit tilaisuuteen tulevat myyntiin heti Tiketissä.

Myynnissä vain rajoitettu erä.

Fantazyas esiintyy myös festivaaliviikon ensimmäisessä konsertissa seuraavana päivänä, lauantaina 23.7. klo 19.00 Sastamala Gregorianan pääkonserttisalissa, Sastamalan Pyhän Marian keskiaikaisessa kirkossa.
www.sastamalagregoriana.fi
www.facebook.com/sastamalagregoriana

www.twitter.com/SastamalaMusic

Sastamala Gregoriana järjestetään 20.-30.7.2016.

 

Vuoden festivaali 2016

”Suomen paras vanhan musiikin festivaali”

 – Harri Hautala, Aamulehti 21.7.2014 –