17.04.2020

Täydenkuun Tanssit Festivaali järjestetään seuraavan kerran 2021

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi, tulevan kesän Täydenkuun Tanssit -festivaalia ei järjestetä. Aluehallintoviraston mukaan arviot koronavirusepidemian pahimmasta vaiheesta Pohjois-Suomessa ovat siirtyneet juhannuksen aikaan. Tämänhetkisten rajoitustoimien ja tietojen perusteella epidemia jatkuu Pohjois-Pohjanmaalla pitkälle syksyyn. Tällä perusteella festivaalia järjestävä yhdistys Pyhäsalmen Tanssi ry. on todennut, ettei festivaalin järjestäminen tulevana kesänä ole turvallista yleisölle, taiteilijoille, vapaaehtoisille ja muille yhteistyökumppaneille ja on päättänyt peruuttaa tapahtuman.

Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille tässä haastavassa ajassa. Syksyllä, jos vain mahdollista, järjestämme ”minifestivaalit”, jossa on kotimaisia esitysvierailuja sekä kurssitoimintaa.

Täydenkuun Tanssit -festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran 1992.
Festivaali sai synnyinpaikakseen Pyhäjärven kaupungin, joka oli ollut vilkas tanssipitäjä jo yli kaksikymmentä vuotta. Seuraava festivaali on suunniteltu järjestettäväksi 9. – 13.7.2021, jolloin vietämme 30 -vuotisjuhlavuotta.

Facebook: facebook.com/fullmoondancefestival
Instagram: instagram.com/fullmoondancefest