09.06.2011

Tartu Mikkiin -karaokekiertue Sata-Häme Soi -festivaalille

Tartu Mikkiin karaoketeltta pystytetään Sata-Häme Soi -festivaalille Ikaalisiin perjantaina 1.7. jolloin Ikaalisten Festivaalipuistossa taltioidaan laulunäytteitä syksyn tv-ohjelmiin klo 11-18. Samalla on mahdollisuus osallistua Tartu Mikkiin Karaokemestari 2011 –kilpailuun. Toki laulunäytteen voi käydä lurauttamassa myös osallistumatta kilpailuun.

Sata-Häme Soi -festivaalin ohjelmassa perjantai-iltana on Festivaalipuistossa Tulipelit, joissa esiintyvät Paratiisin Pojat J. Karjalainen ja Veli-Matti Järvenpää, Johanna Kurkela ja Tommi Kalenius sekä Lions of Africa. Pubiteltan puolella lauteille nousee mm. Foxi- ja haitarijatsiorkesteri Mustat silmät.

Sata-Häme Soi Ikaalisissa juhannuksen jälkeisellä viikolla 28.6.–1.7.2011.

Tartu Mikkiin on Sami Hintsasen juontama koko perheen musiikkiohjelma, jossa ammattilaiset kohtaavat harrastajat. Jokaisessa jaksossa kaksi ammattilaisjoukkuetta ottaa toisistaan mittaa. Tavoitteena on tunnistaa kesän aikana kiertueella kerättyjen karaoketulkintojen takaa paljastuvia hittejä.

Ohjelman aikana kuullaan 14 karaokenäytettä ja loppu huipentuu finaaliduettoihin. Studiossa tunnelman nostaa kattoon satapäinen yleisö.

Ohjelma perustuu tanskalaiseen Grib Mikrofonen -ohjelman formaattiin, joka on levinnyt jo 25 eri maahan. Suomessa tuotannosta vastaavat yhdessä YLE TV2 ja FremantleMedia Finland.

Etusivu