12.06.2020

Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin ohjelman täydentää esityksellinen kaupunkivaellus 

Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin ohjelmisto on täydentynyt. Hällä-näyttämöllä nähtävien teoksien lisäksi lauantaina 24.10. tapahtuu kolmiosainen Tanssivirtaa-kaupunkivaellus, josta katsoja voi poimia vain osan tai kulkea mukana koko matkan. Kaupunkivaellus alkaa Arthouse Cinema Niagarassa järjestettävällä kotimaisten tanssielokuvien näytöksellä klo 17. Näytöksen elokuvat julkaistaan elokuussa. Elokuvanäytöksen jälkeen vaelletaan kaupungin halki esityksellisten pysähdyksien kautta Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen Liikelaiturille, jossa vietetään Klubi-iltamia klo 20 alkaen. Illan ohjelmassa on Sara Kovamäen Joy of Nude Life Blue -esitysinstallaatio. Iltamat jatkuvat vapaamuotoisen keskustelun parissa. 

Sara Kovamäen Joy of Nude Life Blue on varioituva esitysinstallaatio ja aistinen maalaus – liikkuva, tuntuva, maistuva, kuuluva. Esitys ilmestyy joka kerta uudelleen erilaisena, elämä edellä ja tilallisina liikkuvina kuvina ja kollaasina – tällä kertaa Liikelaiturille Tanssivirtaa-festivaalin klubi-iltamiin. 

Tanssivirtaa-festivaali järjestetään Taiteen edistämiskeskuksen ja Suomen Kulttuurirahaston tuella Festivaali järjestetään 20.-25.10.2020 ja sen tuottaa Tanssiteatteri MDOhjelmistoon voi tutustua verkkosivuilla: www.tanssivirtaa.netLiput ovat myynnissä Lippupisteellä.