10.04.2013

Tanssivirtaa Tampereella mukana yhdistämässä tanssia, taidetta ja muotoilua

Tampereella tanssin, taiteen ja muotoilun vahvat edustajat yhdistävät ensimmäistä kertaa osaamistaan ja tarjoavat elämyksellisen viikon 16.–21.4.2013. Viikon ajan Tanssivirtaa-festivaali esittelee monipuolisesti nykytanssia. Taidesuunnistus tarjoaa viikonloppuna 20.–21.4. mahdollisuuden kurkistaa taiteilijoiden työhuoneisiin Pirkanmaan alueella. Designtori täyttää sunnuntaina 21.4. Pakkahuoneen laadukkaalla ja omaleimaisella muotoilulla.

Vuoden Tanssivirtaa Tanssitaiteilija on tänä vuonna tamperelainen freelance tanssija-koreografi Pauliina Aladin. Vuoden Tanssitaiteilija toteuttaa hauskan diskotanssia ja sauvakävelyä yhdistävän Tuulipukudisko-tanssiesityksen, teos on nähtävissä tiistaista lauantaihin 16.–21.4. Sunnuntain esitys on eritoten yhteistyön kunniaksi järjestetty. Se kiertää Designtorilta Taidesuunnistuksen kautta Tanssivirtaa-festivaalille Hällä-näyttämölle. Pauliina Aladinin Kirvesvartta-teos halkoo puita Tanssivirtaa-festivaalin avajaisklubilla tiistaina sekä sunnuntaina Pakkahuoneella, Designtorilla.

Perjantaina 12.4. Keskustorilla klo 11 on mahdollista nähdä Tuulipukudisko-tanssiesityksen ennakkomaistiainen ja saada lisää tietoa tapahtumista. Tuulipukudisko-tanssiesitys aloittaa näytöksen Keskustorilta ja tanssii tiensä Rautatieasemalle.

Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali 16.–21.4.

Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalin kuudestoista vuosi tarjoaa kuudeksi päiväksi 16.–21.4. pohdiskeltavaa nykytanssiteosten, tanssivideoiden ja mielenkiintoisten keskustelujen saattelemana. Näyttämöteosten lisäksi festivaalin ohjelmisto tarjoaa tanssidokumentteja ja -lyhytelokuvia sekä paneelikeskustelutilaisuuden aiheena Tanssikirjoittamisen tulevaisuus. Tunnelmallista klubiohjelmaa festivaali tarjoaa tiistain Avajaisissa Ravintola Telakalla ja sunnuntain päätösklubilla Ravintola Artturissa.

Pirkanmaan Taidesuunnistus 20.–21.4. klo 11–17

Koko Pirkanmaan laajuinen taidetapahtuma Taidesuunnistus järjestetään vuonna 2013 jo yhdeksännen kerran. Yleisö pääsee vierailemaan kuvataiteilijoiden, taidekäsityöläisten ja muotoilijoiden työtiloissa, ateljeissa, gallerioissa ja näyttelypaikoissa. Tapahtuma tarjoaa laajan kattauksen ”lähitaidetta” ihailtavaksi ja ostettavaksi.
Lisätietoa: Julia Prusi, 040 068 6795, tuottaja@taidesuunnistus.net, www.taidesuunnistus.net

Designtori Pakkahuoneella sunnuntaina 21.4. klo 11–18

DesignOnTampere ry:n järjestämä Designtori tuo yhteen Suomen mielenkiintoisimmat muotoilijat ja tuotemerkit. Keväinen Designtori tarjoaa muotoilun lisäksi taidetta ja tanssia. Mukana Ikuisen Gallerian myyntinäyttely sekä Pauliina Aladinin tanssiteos, Kirvesvartta, klo 13 Klubin lavalla. Designtorille on vapaa pääsy. Lisätietoa: Emilia Kiialainen, 050 362 6731, info@designontampere.com, www.designontampere.com

XVI Tanssivirtaa-festari 16.-21.4.

Tanssiteatteri MD ja Tanssivirtaa on myös Facebookissa!

Etusivu