18.04.2012

Tanssivirtaa-festivaalin lauantain esitys Bad Body Doubles peruttu

Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin pääesitys lauantaina Teatterimontussa on jouduttu perumaan tanssijan loukkaantumisen vuoksi. Karttunen Kollektivin Bad Body Doublesin tilalla nähdään Jyrki Karttusen koko perheen tanssiteos Keiju Teatterimontussa la 21.4. klo 20.

Keiju hurmaa sisällöllään ja toteutuksellaan. Teoksessa näyttämöllä tanssiva taiteilija Mikko Paloniemi ja videon tanssijat kommunikoivat keskenään, jopa niin, että välillä tuntuu oikea keiju vilahtavan jossain näyttämöverhojen raossa.
Keiju oli vuoden 2002 Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin päätilausteos ja kantaesitettiin Kuopion Kaupunginteatterissa 19.6.2002. Huippusuosittu teos on kiertänyt paljon ympäri Suomea ja ulkomailla. Keijua on kehuttu herkäksi, koskettavaksi ja ihanan romanttiseksi. Keiju on ehdoton kulttiklassikko, jonka jälkeen katsoja haluaisi syleillä sen tekijöitä. – Donald Hutera, Dance Europe lokakuu/2002.

Myös festivaalin toiseen esitykseen on tullut viime hetken muutos. Laura Vesterisen Harmonia-teoksessa tanssii Vera Tegelmanin tilalla Elina Pirinen. Harmonia nähdään Hällä-näyttämöllä to 19.4. klo 19.

Päivitetyt ohjelmatiedot löytyvät festivaalin verkkosivuilta.

Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali 17.-22.4.2012.

Etusivu