02.06.2009

Tanssiteatteri MD nosti katsojamääräänsä kaudella 2008-09

Tanssiteatteri MD:n koti- ja kiertue-esityksissä kävi kaudella 2009-09 yhteensä 9402 katsojaa. Kaudella 07-08 katsojia oli 7499.

Kokonaiskatsojamäärässä on mukana myös Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin esitykset sekä toukokuun kaksi vierailuesitystä.
Täyttöprosentti oli 50,21 %. Katsojamäärissä ei ole luonnolllisestikaan vielä mukana kesä- ja heinäkuun keikkojen katsojia.

Kotiesityksiä omalla ohjelmistolla oli 75, kiertue-esityksiä 45 sekä vierailuesityksiä 14. Eniten katsojia keräsivät lastenteokset, jotka olivat myös ahkerimmin kiertueella. Arabian jäniksen näki kauden aikana
2233 katsojaa, Poliisikoiraopiston 1463 katsojaa ja kevään lastenuutuuden Kultaisen kattilan 1019 katsojaa.

Kaudella 2008-09 Tanssiteatteri MD:ssä nähtiin runsaasti kantaesityksiä.
Syksyllä ensi-iltansa sai Anniina Kumpuniemen Voimatus-sooloteos sekä Mari Rosendahlin Rafael. Lisäksi Jimi Kettusen syyskaudella valmistama Rytmiikka-sooloteos sai uuden tulemisensa kevätkaudella nimellä Kengät.
Keväällä kantaesitettiin siivilipalvelustaan suorittaneiden Jimi Kettusen ja Mikko Makkosen koko perheen breakdance-seikkailu Kultainen kattila sekä Anniina Kumpuniemen Viritetty-teos. Oman lisänsä kauden ohjelmistoon toivat breakdance-tapahtumat, joiden kautta tavoitettiin myös nuorta yleisöä.

Syyskaudella 2009 Tanssiteatteri MD:ssä nähdään kaksi ensi-iltaa.
Lokakuussa kantaesitetään Elina Jakowlevan ja Janne Mäkelän Tanssimusikaali ROAD, jossa vierailevat Ville Leinonen ja Sani.

Syyskuussa nähdään Hanna Rosendahlin sooloteos Unensieppari, jossa vierailee myös Ari Numminen.

Tanssiteatteri MD:n järjestämä Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali järjestetään seuraavan kerran keväällä 2010.

Etusivu