05.12.2012

Tanssiteatteri MD järjestää lapsille pikkujoulut

Perinteiseen tapaan Tanssiteatteri MD järjestää perheen pienimmille pikkujoulut Hällä-näyttämöllä.

Lauantaina 15.12. klo 14 Ronja Ryövärintytär-esityksen jälkeen lapsille on luvassa tanssityöpaja sekä jouluisia herkkuja. Työpajan kesto on n. 20 minuuttia ja kuuluu esityksen lipun hintaan. Työpajan pitävät Ronja Ryövärintyttäressä Liia-hevosena ja Kalju-Pietuna esiintyvä Marjo Hämäläinen ja Ronjan nimikkoroolin tanssiva Milka Laakso. Työpajaa ja esitystä suositellaan yli 7 -vuotiaille.

Ronja Ryövärintytär sai ensi-iltansa 11. marraskuuta Hällä-näyttämöllä. Astrid Lindgrenin rakastetun sadun tanssiversion koreografian on luonut Anniina Kumpuniemi ja musiikin teokseen on säveltänyt Jussi-Pekka Nuto.

MD:n vauhdikas ja koskettava Ronja Ryövärintytär kertoo kaiken ylittävästä ystävyydestä ja rohkeudesta, joka yhdistää vihamiehet ja voittaa pelot. Ronja ja Birkin lisäksi esityksessä tavataan vanha Kalju-Pietu sekä kilpailevat Matias- ja Borkaryövärit. Näyttämöllä tanssivat myös vikuripäiset villihevoset, kähisevät männiäiset ja vaaralliset ajattarat muiden metsän olentojen kanssa.

Lisätietoa tanssityöpajasta sekä ilmoittautumiset pe 14.12. mennessä paula.haajanen@tanssiteatterimd.fi / puh. 050 550 7019.

Tanssiteatteri MD järjestä myös Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssitapahtuman 16.-21.4.2013