07.02.2011

Tanssiteatteri MD esiintyy ja opettaa helmikuussa Demoteatterissa

Tanssiteatteri MD vaihtaa helmikuussa näyttämöä. Hällä-näyttämöllä harjoitellaan Prospero-hankkeeseen liittyvää Cilla Backin ohjausta Hilda ja Tanssiteatteri MD siirtyy samaksi aikaa Tutkivan teatterityön keskuksen Demoteatteriin (Hämeenpuisto 28 D, 4. krs.).

Demoteatterissa nähdään keskiviikkona 23.2. klo 19 ja perjantaina 25.2. klo 19 kahden teoksen ilta. Mikko Heinon Vid sidan av sekä Anniina Kumpuniemen Puuttuva pala on esitetty aikaisemmin osana MD off the record -iltaa.

Vid sidan av on soolokoreografia Suvi Elorannalle. Teos pyrkii tarkastelemaan hetkiä, jolloin yritämme katsoa itseämme itsemme ulkopuolelta. Jazzmusiikista, Duras’n India Songista ja inhimillisen vaillinaisuuden tunteesta inspiraationsa saaneessa Puuttuvassa palassa tanssivat Mikko Heino, Suvi Eloranta ja Anniina Kumpuniemi. Lippujen hinnat tähän kahden teoksen iltaan ovat 15 / 8 euroa.

Demoteatterissa on luvassa myös vierailuesitys. Gnab Collectiven syksyllä 2011 Hällä-näyttämöllä ensi-iltansa saavasta Donki Queendom -teoksesta nähdään kaksi work-in-progress -esitystä, keskiviikkona 16.2. klo 19 ja torstaina 17.2. klo 13. Work-in-progress -esitysten lipunhinta on 5 euroa.

Keskiviikkona 23.2. klo 17–18.30 tarjolla on myös nykytanssin tutustumistyöpaja, jossa tanssija-koreografit Mikko Heino ja Sara Kovamäki opastavat osallistujia nykytanssin liikekieleen. Työpaja on tanssitaustasta riippumatta avoin kaikille kiinnostuneille. Työpajan hinta on 20 euroa, illan esityksen kanssa 30 / 25 euroa.

Hällä-näyttämölle Tanssiteatteri MD palaa maaliskuussa, jolloin ensi-iltansa saa kolme duettoa. Mikko Heinon Terävä piirto, Anniina Kumpuniemen Tästä pisteestä ja Mari Rosendahlin 400 askelta kantaesitetään samassa Duettojen illassa lauantaina 19.3.2011.

Tanssiteatteri MD järjestää myös Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssitapahtuman 12.-17.4.2011.

Etusivu