26.08.2019

Tanssimaniassa kolme kokoillan tanssiteosta 26.-29.9.

Uudistuvan kansantanssin ja kansanmusiikin tapahtuma Tanssimania valloittaa 14. kerran Tampereen 26.-29.9.2019 yli 500 tanssijan ja soittajan voimin. Viikonlopun aikana voi kouluttautua 12 erilaisessa työpajoissa sekä nähdä rohkeita ja rajoja rikkovia tanssiteoksia: ”Rauha”, ”Ihmisen Ikävä” ja ”Sun rakkautes tähden”. Lisämausteina ovat Sorokoskan ensiesityksensä saava teos ”Valvojaiset” ja argentiinalainen tanssivirtuoosi Emilio Cornejo.

Ja tietenkin Tanssimanian Iltaklubeilla tanssitaan kansanomaisia paritansseja! Osana Tanssimaniaa järjestetään myös 12-17 -vuotiaiden nuorten DÄÄNS-tanssileiri ja Tanhujalostamo -seminaari. Konsertit levittäytyvät Tampereen Pakkahuoneelta Hällä-näyttämölle ja Kulttuuritalo Laikulta uuden G Livelab Tampereen tiloihin. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Suomen Nuorisoseurat ja Tampereen kaupunki. Liput: tanssimania.fi/liput/

Ihastu, innostu ja inspiroidu Maniapajoissa!

Tanssimanian työpajojen teemat vaihtelevat tanssijan kehonhuollosta kansanomaisiin paritansseihin ja argentiinalaisesta kansantanssista liikkeen ja äänen käytön vuorovaikutukseen. Opettajina toimivat alan ammattilaiset. Béla Gazdag jr., Elisa Seppänen & Soili Perkiö, Jyri Siimes, Emilio Cornejo, Paula Kettu, Jutta Wrangén, Petri Kauppinen, Riina Hosio, Arttu Peltoniemi, Juha-Matti Aronen, Minna Lepistö & Tuula Hyystinmäki ja Meri Tiitola.

Ilmoittaudu 9.9. mennessä. Muista myös ryhmäsparraukset alan ykköskouluttajien ohjauksessa.

Lue lisää: tanssimania.fi