15.01.2013

Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailu 2013 on avattu

Seinäjoen Tangomarkkinat Oy ja Tango- ja Viihdemusiikin Edistämisyhdistys ry. etsii jälleen uusia tangoja: Perinteinen, jo vuodesta 1985 lähtien järjestetty avoin tangon sävellys- ja sanoituskilpailu 2013 on nyt avattu.

Kilpailuun osallistuvan ennaltajulkaisemattoman tangon nuotit, sanat ja audio-CD- tai MP3-tallenne on lähetettävä keskiviikkoon 24.4.2013 mennessä osoitteella Seinäjoen Tangomarkkinat / kilpailu, Torikatu 15, 60100 Seinäjoki. Kilpailuun lähetettävien sävellysten ja sanoitusten pitää olla ennen julkaisemattomia eikä niitä saa julkistaa eikä julkisesti esittää ennen 14.7.2013. Kilpailun voittaja palkitaan 1000 euron rahapalkinnolla heinäkuussa 2013 Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailu on tuottanut vuosittain kaksi-kolmesataa uutta tangoa. Kilpailun kautta on noussut jo monia klassikkotangoja, kuten Rannalla, Yön kuningatar, Mun aika mennä on, Ruusunoksa ja Kyyhkynen ja Maailmantango. Kilpailusta tutuksi tulleita tuoreempia tangoja ovat mm. Tango Maria, Häätango, Raju rakastaja ja Lady Like. Viime vuonna kilpailun voittajaksi valittiin Pertti Jalosen säveltämä ja Piia Korisevan sanoittama kappale Rakkaus riepottaa ja se on mukana Tango 2012 -kokoelmalevyllä Tauskin esittämänä.
Kilpailun sadosta lisää: http://www.tangomarkkinat.fi/voittajakappaleet.html

Tangomarkkinat sävellys- ja sanoituskilpailun osallistumisohjeet ja säännöt löytyvät sivuilta http://www.tangomarkkinat.fi

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään 10.-14.7.2013.

http://www.tangomarkkinat.fi