11.04.2017

Tangomarkkinoiden pääkonserttien juontajaparit valittu

’- mukana Tangokuninkaallisia ja tv-viihteen tuttuja kasvoja!

Finaalikonserteissa juontajina Susanna Heikki ja Kaj Kunnas

Seinäjoen Tangomarkkinoiden pääkonserttien juontajat on valittu. Tangolaulukilpailun finaalikonsertit juontaa Tangokuningatar Susanna Heikki sekä urheilutoimittaja ja suosikkiselostaja Kaj Kunnas. Juontajapari nähdään estradilla Finaalin karsinnassa 17.6. sekä Tangokuningatar Finaalissa 6.7. ja Tangokuningas Finaalissa 8.7.

”Ilo, innostus ja intohimo ovat pinnassa kun minulle suotu kunnia juontaa tämän vuoden Tangolaulukilpailun finaalit. Tottakai myös vähän jännittää, kun uuteen heittäytyy mukaan,” Kunnas kuvailee juontopestiään.

”Tuskin maltan odottaa yhteistyötä Susannan kanssa. Minulla on hänestä vain ja ainoastaan hyvät vibat. Uskon että nauramme paljon, vedämme yläfemmoja, että saan hänestä uuden hyvän ystävän. Ja hei. Ei sitä joka pojalle suoda kuningatarta työpariksi,” hän jatkaa.

Juontajapari Susannan rinnalle haettiin keväällä Järviradion nettikyselyn kautta, jossa yleisö sai ehdottaa suosikkiaan.

”Voi kuinka iloiseksi tulin, kun kuulin, että Kaj tulee juontamaan. Huippua! Ihanaa päästä yhdessä juontamaan positiivisuutta ja iloa pulppuavan ihmisen kanssa, joka on lisäksi myös ammattilainen työssään,” Heikki kertoo.

”Itse otan juontajapestin vastaan kiitollisena ja innokkaana. Tangomarkkinoiden laulukilpailun juontajaksi haaveilee varmasti moni ja arvostan todella, että saan tänä vuonna nousta tangolavalle juontajana,” hän jatkaa.
Finaalikonserttien musiikista vastaa Seinäjoen Komia Tango-orkesteri kapellimestarina Mika Toivanen.

 

Tango Finlandia -juhlakonsertin juontaa Jasmin Hamid ja Risto Nevala

Perjantaina 7.7. Tango Finlandia-juhlakonserttia luotsaa Tangokuningas Risto Nevala sekä mm. Salatut elämät -sarjasta ja Veikkauksen lotto-lähetyksistä tuttu Jasmin Hamid.

”Fiilikset ovat kutkuttavan innostuneet. Tangomarkkinat on arvostettu brändi ja olen kiitollinen että pääsen mukaan tangohumuun ja juontamaan Tango Finlandia -konserttia,” Hamid kuvailee tunnelmiaan.

”En ole ennen päässyt kokemaan Tangoviikkoa paikan päällä. Seinäjoen Tangomarkkinat on legendaarinen tapahtuma, josta olen kuullut pelkkää hyvää. Nyt pääsen vihdoin itsekin paikan päälle mukaan tunnelmaan,” Hamid jatkaa.

Hamidin rinnalla konserttia juontava Tangokuningas Risto Nevala on kokenut konserttien isäntä mm. Sinitaivas -konserttikiertueilta.

”Onhan tämä suuri kunnia saada olla mukana kun on kysymys Suomi 100 -juhlavuodesta! Erityisesti odotan yhteistyötä uuden televisiokumppani AlfaTV:n kanssa,” Nevala kertoo tunnelmiaan.

Tango Finlandia -juhlakonsertissa esiintyvät mm. Arja Koriseva, Jari Sillanpää, Teemu Roivainen, Kyösti Mäkimattila, Amadeus Lundberg, Heidi Pakarinen, Erika Vikman, Marco Lundberg, Tangokuningatar 2017, Tangokuningasfinalistit sekä 6-henkinen tanssiryhmä. Musiikista vastaa Puolustusvoimien 40-henkinen varusmiessoittokunta, kapellimestarina Tommi Suutarinen. Tilaisuudessa jaetaan Tango Finlandia -palkinto.

AlfaTV ja Järviradio taltioi konsertin, joka lähetetään myöhempänä ilmoitettavana ajankohtana.

 

Pääkonserttien ohjaajana Taavi Vartia

Tangolaulukilpailun Finaalikonsertit sekä Tango Finlandia -juhlakonsertin tv-lähetykset ohjaa kokenut ja poikkeuksellisen monialainen viihteen ja draaman ammattilainen Taavi Vartia.

Vartia on jo 25 vuotta käsikirjoittanut ja ohjannut tv-sarjoja ja elokuvia. Vartiaa pidetään vahvana tarinankertojana, visualistina ja suuren työryhmän reipasotteisena ja voimakkaana johtajana. Häneltä on julkaistu myös useita romaaneja.

Vaikka Vartia on viime vuosina keskittynyt pääosin draamaan, on hänellä vankka kokemus myös kymmenien musiikkiohjelmien ja live-konserttien ohjaamisesta ja suunnittelusta. Hän ohjasi ensimmäisenä mm. stadionin suuret hyväntekeväisyyskonsertit.

Tangomarkkinoiden finaalilähetysten ja juhlakonsertin ohjaamisen ja käsikirjoittamisen Taavi Vartia ottaa vastaan ilolla.

”Onhan se suuri kunnia totta kai, että minua pyydettiin mukaan. Musiikki itsessään on kaikissa omissa töissäni erittäin tärkeä osa kokonaisuutta ja näkemystä, olivat ne sitten tv-sarjoja tai elokuvia, draamaa tai viihdettä. Ja tangohan on draamaa parhaimmillaan,” Taavi Vartia sanoo.

Vartian viimeisimpiä suurempia töitä ovat mm. YLE:n Syke-draamasarjan 3. kauden ohjaus ja elokuvien Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus, Lomasankarit sekä elokuvan Rölli ja kultainen avain käsikirjoitus ja ohjaus. Viime syksynä hän ohjasi puolet Downshiftaajat –tv-sarjan 2. tuotantokaudesta.

 

Lipunmyynti käynnissä:
Lipunmyynti Tangokuningatar- ja Tangokuningas Finaaleihin, Tango Finlandia -konserttiin sekä muihin Seinäjoen Tangomarkkinoiden tapahtumiin on käynnissä: www.tangomarkkinat.fi ja www.tiketti.fi.

Tangolaulukilpailun esikarsinta käynnissä huhtikuun ajan:
Säännöt, aikataulu ja osallistumisohjeet ovat nähtävissä osoitteessa www.tangomarkkinat.fi/kilpailut/tangolaulukilpailu

www.tangomarkkinat.fi
www.facebook.com/seinajoentangomarkkinat

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään 5.-9.7.2017.