28.07.2021

Tänään keskiviikkona käynnistyy viisipäiväinen minifestivaali Työväen Musiikkitapahtuman kesäkonsertit

Tänään käynnistyy viisipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuman kesäkonsertit luonnonkauniissa Apianniemessä Valkeakoskella. Letkeän minifestivaalin fiiliksen takaavat upeiden artistien keikat ja Työväen Musiikkitapahtuman ainutlaatuinen tunnelma. Tauoilla musiikista vastaavat huippu-DJ:t, lisäksi minifestivaalin ohjelmisto tarjoaa tulitaidetta, yhteislauluja ja sirkusnäytöksen.

Apian kesäteatterin katettu katsomo Mallasveden rannassa, laajennetut terassialueet ja Apian paviljonki luovat idylliset ja toimivat puitteet, joissa yleisö voi nauttia musiikista, virvoittavista anniskelujuomista ja buffetista ulkoilmassa. Apianniemeen on hyvät kulkuyhteydet ja iltakonserttien jälkeen yöbussi kulkee Valkeakosken linja-autoasemalta Kuljun kautta Tampereelle. Virittäytyminen festivaalitunnelmaan onnistuu myös kotisohvalla ostamalla striimilippu, sillä kaikki konsertit striimataan.

Keskiviikkoilta on valovoimaisten ja energisten naisten. Ensimmäiset soinnut kitarastaan irrottaa laulaja-lauluntekijä Salla Flinkman englanninkielisillä kappaleillaan. Ajankohtaisesti Flinkman kirjoittaa uutta musiikkia ja vuonna 2018 Flinkmanin kappale ”Jealous Mind” listattiin YleX:n Uuden musiikin rockshown Suomen top 12 englanninkieliset rock-tulokkaat -listan sijalle 5.

Lavalla jatkaa Maria Makaaberi ja luvassa on punk-vaikutteista, suoraviivaista ja rehellisen outoa kitararokkia – tinkimättömällä asenteella suomeksi! Porilaistaustaisen yhtyeen sinkku ”Perjantai on pahin” nousi 2020 alkuvuoden Top 30 kotimaiset rockbiisit listasijalle 26.

Keskiviikkoillan huipentaa ilmiömäiseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä BEHM, jonka triplaplatinaa lähentelevä Draaman kaari viehättää -debyyttialbumi on saanut poikkeuksellista huomiota. Artistin upea ääni, herkkä tulkinta, koukuttavat melodiat ja samaistuttavat tarinat sytyttävät yleisön sukupolvesta riippumatta.

Katko ohjelma, viiden päivän aikana kuullaan suosituimpia artisteja ja kantaa ottavia lauluja. Liput Tiketistä ja ovelta.

Ohjelma

Ke 28.7.
20.00 Salla Flinkman
21.00 Maria Makaaberi
22.30 BEHM
DJ Sara-Maaria

To 29.7.
19.00 Mika Rämä
20.00 Hoedown feat. Edu Kettunen & Timo Kiiskinen
21.45 Erja Lyytinen
DJ Willy

Pe 30.7.
17.00 Avajaiset ja perinteiset yhteislaulut Reino Bäckströmin johdolla (Lepänkorvan puisto), vapaa pääsy
yhteistyössä SAK
19.00 Tero Lahtinen
20.00 Kake Randelin
21.45 Erika Vikman
DJ Rautsi

La 31.7.
15.30 Jukka Takalo & Laulu ottaa kantaa- artistit yhteistyössä TSL ja KSL
17.30 Martti Suosalo yhtyeineen: ”Totuus ja valhe” yhteistyössä TSL ja Riihisäätiö
19.00 Vildá
20.30 Mariska
22.15 Korpiklaani (keikan kesto 90 min.)
DJ Second Hand
Lisäksi tulitaidetta.

Su 1.8.
14.00 Kuin Kala Puussa- sirkusesitys Blid Gut sirkustaiteilijat (Lepänkorvan puisto), vapaa pääsy
yhteistyössä UPM Tervasaari ja Valkeakosken kaupunki
17.00 Tribute to Louis & Ella Valkeakoski Big Band feat. Kalevi Louhivuori & Aili Ikonen

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit Valkeakosken kaupunki, Paperiliitto, Teollisuusliitto ja Kansan Sivistysrahasto.

#valmukesä21 #valmu #työväenmusiikkitapahtuma

www.valmu.com

Työväen Musiikkitapahtuma ry on voittoa tavoittelematon kulttuuriyhdistys, joka tuottaa musiikki- ja kulttuuritapahtumia, ylläpitää Kirjaslammen tanssilavaa, harjoittaa julkaisutoimintaa sekä tekee ohjelmayhteistyötä kesäkahvila Mokkapirtin kanssa.