08.08.2022

Tampereen Teatterikesälle Ekokompassi-ympäristösertifikaatti

Tampereen Teatterikesälle myönnettiin viime viikolla järjestetyn festivaalin aikana Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Sertifiointi on osa Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää, joka on kehitetty kansainvälisen ISO14001-standardin pohjalta sopimaan kaikille pk-yrityksille ja myös tapahtumille. Järjestelmän omistaa Suomen vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, Suomen Luonnonsuojeluliitto.

Ekokompassi-sertifikaatti myönnetään, kun yritys tai yhdistys on luonut järjestelmän avulla ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen. Sertifikaatin auditoi ulkopuolinen taho.

Nyt saavutetun Ekokompassi-sertifikaatin myötä Teatterikesä on sitoutunut jatkamaan ympäristötyötään. Tavoitteena on vähentää festivaalista aiheutuvia ympäristörasituksia sekä kannustaa myös kävijöitä ja kumppaneita ympäristömyönteisiin tekoihin.

Ekokompassi-ympäristöjärjestelmästä tarkemmin:

https://ekokompassi.fi/

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

26.01.2023

Reino Bragge jatkaa Tampereen Teatterikesän hallituksen puheenjohtajana – uutena varapuheenjohtajana aloittaa Panu Raipia

Tampereen Teatterikesän hallitus on valinnut keskuudestaan Reino Braggen jatkamaan festivaalin hallituksen puheenjohtajana. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Tampereen Komediateatterin johtaja Panu Raipia. Puheenjohtajisto toimii vuoden 2023 loppuun. Teatterikesän hallituksessa on aloittanut kolme uutta jäsentä. Tampereen kaupunginhallituksen esittämät…

Lue lisää