14.06.2023

Tampereen Teatterikesä: Waltteri Torikka tähdittää Tammerin taikaa -brunssikonserttia – Myös oheisohjelmisto OFF Tampere on julkistettu

Tampereen Teatterikesä on julkistanut oheisohjelmistojaan. Tammerin taikaa -brunssikonsertin tähtiartistina nähdään lauantaina 12.8. ooppera- ja konserttilaulaja Waltteri Torikka. OFF Tampere tarjoaa puolestaan laajan kattauksen niin maksuttomia kuin maksullisiakin ammatti- ja harrastajaryhmien järjestämiä esityksiä ja tapahtumia. Muu ohjelmisto kokoaa yhteen festivaaliviikon aikana järjestettävät keskustelutilaisuudet, workshopit ja ammattilaistapahtumat. Teatterikesää vietetään tänä vuonna 7.–13.8.

Tampereen Teatterikesä ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer järjestävät Tammerin taikaa -brunssikonsertin Tammerin juhlasalissa lauantaina 12.8. Ohjelmallisella brunssikattauksella esiintyy tänä vuonna ooppera- ja konserttilaulaja Waltteri Torikka. Häntä säestää pianisti Maila Böhm.

Muun muassa Lappeenrannan valtakunnallisen laulukilpailun miesten sarjan (2010) sekä MTV:n Tähdet, tähdet -kilpailun (2015) voittajana tunnetuksi tullut Torikka on vahva tulkitsija ja monipuolinen esiintyjä, joka on kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Torikan ohjelmisto ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin.

Tammerin taikaa -konsertin yhteydessä tarjoillaan hotellin jo klassikoksi muodostunut brunssi. Grand Hotel Tammer on kansainvälisesti tunnettu ja Tampereen kaupunkimaisemaan ikonisesti kuuluva hotelli, joka on vuodesta 2016 alkaen ollut osa Radisson Blu -hotelliketjua.

Liput brunssikonserttiin tulevat myyntiin keskiviikkona 14.6. Lippuja myyvät Lippu.fi sekä Teatterikesän oma lipunmyyntipiste.

Tampereen Teatterikesä (teatterikesa.fi)

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

02.02.2024

Reino Bragge jatkaa Tampereen Teatterikesän hallituksen puheenjohtajana

Tampereen Teatterikesän hallitus on valinnut keskuudestaan Reino Braggen jatkamaan festivaalin hallituksen puheenjohtajana. Myös varapuheenjohtajan paikka säilyy ennallaan: varapuheenjohtajana jatkaa Tampereen Komediateatterin johtaja Panu Raipia. Puheenjohtajisto toimii kuluvan vuoden ajan. Teatterikesän hallitukseen valittiin jäseniä vuosikokouksessa viime…