14.11.2023

Tampereen Teatterikesä: MiniTeatterikesää vietetään viikonloppuna Mäntässä

Tampereen Teatterikesän ja Serlachius-museoiden yhteinen MiniTeatterikesä järjestetään tulevana viikonloppuna Mäntässä. Teatteria, kuvataidetta ja musiikkia yhdistävä festivaali tarjoaa 17.–19.11. neljä kotimaista esitystä Serlachius-museo Göstassa ja Ravintola Göstassa.

Ohjelmistossa nähdään Virpi Rautsialan elokuussa Teatterikesässäkin vieraillut Sara-esitys, näyttelijäkaksikon Ella Mettäsen ja Eero Ojalan klassikkotulkinta Niskavuoren Heta sekä näyttelijä Petriikka Pohjanheimon monologi Toukka-akka, joka pohjaa kirjailija Selja Ahavan teokseen Nainen joka rakasti hyönteisiä. Ravintola Göstassa esiintyvät puolestaan Maarit ja Sami Hurmerinta, joiden konsertti on tällä hetkellä loppuunmyyty.

MiniTeatterikesän liput ovat myynnissä Serlachius-museoiden verkkokaupassa. Lippuja voi ostaa myös tuntia ennen esitystä museolta, mikäli niitä on vielä jäljellä. MiniTeatterikesän lipun ostaneilla on vapaa pääsy museoiden näyttelyihin tapahtuman aikana.

MiniTeatterikesän 2023 ohjelmisto

Virpi Rautsiala
Sara

Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-Sali
Perjantaina 17.11. kello 18.00
Sunnuntaina 19.11. kello 13.00 ja kello 16.00

Ella Mettänen ja Eero Ojala
Niskavuoren Heta

Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-Sali
Lauantaina 18.11. kello 14.00

Petriikka Pohjanheimo ja Selja Ahava
Toukka-akka

Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-Sali

Lauantaina 18.11. kello 18.00

Maarit Hurmerinta duo

Ravintola Gösta
Lauantaina 18.11. kello 20.00

Tampereen Teatterikesän ja Serlachius-museoiden kanssa Miniteatterikesän toteuttavat ravintola Gösta ja Autokeskus Tampere.

Koko ohjelma on nähtävillä Serlachius-museoiden sivuilla:
https://serlachius.fi/tapahtumat/miniteatterikesa/

Festivaalin sivuille