03.07.2009

Tampereen 41. Teatterikesässä on tarjolla myös katuteatteria

Kiitetty ja palkittu klovni, Fraser Hooper viihdyttää 3.-9.8. 09 järjestettävässä Tampereen teatterikesässä kaiken ikäistä yleisöä omaperäisellä huumorillaan. Klovni on ilahduttanut katsojiaan mukaansatempaavalla esiintymisellä jo 1980-luvun loppupuolelta saakka. Hänen komiikassaan on vanhan ajan särmää, johon hän tuo mukanaan uutta ja oivaltavaa perspektiiviä. Hooperin Funny Business on monipuolinen, koko perheelle suunnattu iloinen katuteatteriesitys, johon klovni vetää yleisöä mukaan.

”Hooper härnää kikattelevaa yleisöään, ja mitä enemmän hän löytää huvittavia piirteitä katsojistaan, sitä enemmän he nauravat. Karismaattisin tapaamani klovni.” (Ronnie Haydon, Time Out London)

Teatterikesän aikaan kadulle jalkautuvat myös Jaakobin sirkuksen pojat, Petteri Jakobsson ja Matti Selin hulvattomalla esityksellään Pazzi Ragazzi Goes Street. Luvassa on aiemmista esityksistä tutut italialaiset mafiaveljet, sirkushevoset sekä vauhdikas espanjalainen akrobaattiryhmä, Los Toros. Poikien show on seikkailu halki ilman, tulen ja uskomattoman taituruuden.

http://www.teatterikesa.fi