17.02.2015

Tamás Móricz opettaa Kuopio Tanssii ja Soin kesäkursseilla

Muun muassa William Forsythen Ballett Frankfurtissa ja Kibbutz Contemporary Dance Companyssa tanssinut unkarilainen Tamás Móricz vetää Kuopio Tanssii ja Soilla ammattilaisille kolme eri kurssia: nykytanssia, balettia sekä Movement awareness -workshopin.

Móricz on opettanut muun muassa P.A.R.T.S Bruxellesissa, Boston Conservatory of Music and Performing Artsissa, Royal Academy of Antwerpissa ja Cullberg Ballet’ssa.

Suomalainen breakdancen maailmanmestari Dennis ”Ätä” Nylund vetää breakin lattiatekniikkaa muiden lajien ammattilaisille ja viime vuonna ammattilaisilta Kuopiossa paljon kiitosta keränneet Michelle Swennen opettaa nykytanssia.

Ammattilaisten jazzin jatkotasosta vastaa yhdysvaltalainen, muun muassa Broadway-musikaaleissa ja elokuvissa esiintynyt Pattie Obey.  Obeyn koreografioita on nähty muun muassa Houston Metropolitan Dance Companyn, Boca Ballet Theatren ja Pori Dance Companyn esittäminä.

Kuopio Tanssii ja Soin kurssivalikoimassa on lähes 60 kurssia lapsille, nuorille, aloittelijoille, harrastajille ja ammattilaisille, ja kursseille odotetaan 600–700 osallistujaa. Katso koko kurssivalikoima internetsivuiltamme www.kuopiodancefestival.fi.

Kurssimyynti alkaa 2. maaliskuuta internetsivuillamme.

46. Kuopio Tanssii ja Soi 10. – 16.6.2015

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä

https://www.facebook.com/pages/Kuopio-Dance-Festival/158055021010586?ref=hl

https://twitter.com/KuopioDanceFest