30.10.2018

Talvifestivaali Ruishelmi käynnistää Ruisrockin juhlavuoden – mukana muun muassa JVG, SANNI, Ellinoora ja Pyhimys

Talvifestivaali Ruishelmi tuo joukon kovimpia kotimaisia artisteja ja nousevia nimiä Turun Logomoon 8.–9. helmikuuta. Samalla tapahtuma aloittaa lähtölaskennan kohti 50. Ruisrockia, joka vietetään Turussa 5.–7. heinäkuuta.

Ruishelmessä esiintyvät kahden päivän aikana muun muassa JVGSANNI, Ellinoora, Gasellit, Ruusut ja Iisa. Pyhimykseltä nähdään Ruishelmessä yksi talven harvoista esiintymisistä, ja keikkavuotensa käynnistää tapahtumassa Evelina.

Kokoillan DJ-seteistä vastaavat perjantaina rap-spektaakkeli D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. ja lauantaina Tavastian Lauantaidisko & Ystävät. DJ-settien livevieraina nähdään tämän hetken kuumimpia nimiä, kuten SOFA, Adikia, B.W.A, Nisa, F, Yeboyah, Tuuttimörkö, SITOI ja Bizi. Mukana festivaalilla on tuttujen juontajiensa voimin myös YleX, joka esittelee omalla lavallaan kotimaisen musiikin lupaavimpia artisteja. YleX julkistaa listansa Läpimurto-artisteista alkuvuodesta.

Ruishelmi kutsuu eksymään – festivaalilla voi päätyä salareiveihin tai kasvijameihin

Ensimmäistä kertaa ikinä Logomossa on saman illan aikana mahdollista kokea useita keikkoja, uppoutua taiteeseen ja nauttia ravintolapalveluista ja festivaalitunnelmasta ympäri taloa. Tapahtumassa vierailee esimerkiksi Ruisrockin huippusuosittu Reivikontti, jonka minireiveissä bailataan pitkälle yöhön. Ennakkoluulottomissa kasvijameissa puolestaan soitetaan viherkasveja ja tanssitaan niiden kanssa.

”Ruishelmi tuo festarifiiliksen keskelle pimeintä talvea ja kokoaa ihmiset juhlimaan ja nauttimaan. Otamme koko Logomon haltuun ja luomme siitä labyrintin, jossa voi vaeltaa tunnelmasta toiseen ja kokea upeita ja odottamattomia elämyksiä. Ruisrockin juhlavuotena katsomme menneen sijaan eteenpäin ja haluamme tehdä tulevaisuudesta paremman. Pyrimme vaikuttamaan siihen, että maailma olisi reilumpi ja parempi paikka kaikille olla, elää ja hengittää. Talvifestivaali on täydellinen tapa potkaista juhlavuosi käyntiin!” sanoo promoottori Mikko Niemelä.

Mukana Ruishelmessä on Ruisrockin pitkäaikainen yhteistyökumppani Sinebrychoff, joka niin ikään viettää ensi vuonna juhlavuotta.

”Ruishelmi on hieno osa yhteistä tavoitettamme tarjota suomalaisille kuluttajille hauskuutta ja iloa”, toteaa KOFFin tuotepäällikkö Pilvi Varjonen.

Ruishelmen liput myy Lippu.fi. Myynnissä on sekä yhden että kahden päivän lippuja.
Festivaalin ikäraja on 18 vuotta, ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Ruishelmi 8.–9.2.2019

JVG, SANNI, ELLINOORA, EVELINA, GASELLIT, PYHIMYS, ADI L HASLA, D.R.E.A.M.G.I.R.L.S., ELIAS GOULD, IDA PAUL & KALLE LINDROTH, IISA, RUUSUT, TAVASTIAN LAUANTAIDISKO & YSTÄVÄT, YOUNGHEARTED, DJ ANTTIPIOOTTI, DJ ESKO ROUTAMAA, DJ JORI HULKKONEN, DJ KULMISJÄRVI, DJ URHO TULITUKKA, DJ’T VERA WOLF & JULIA JÄNNÄRI, FERN ORCHESTRAN KASVIJAMIT, REIVIKONTTI

Ruishelmi juhlitaan 50. Ruisrockin kunniaksi Turun Logomossa 8.–9.2.2019.

http://www.ruisrock.fi

Ruishelmi
Talvifestivaali Ruishelmi juhlitaan 50. Ruisrockin kunniaksi Turun Logomossa 8.–9.2.2019. Ruishelmi tuo joukon kovimpia kotimaisia artisteja, nousevia nimiä ja kiinnostavia taiteilijoita Logomoon ja täyttää tapahtumapaikan musiikilla, valolla, taiteella ja ilolla keskellä talvea. Samalla festivaali käynnistää lähtölaskennan kohti Ruisrockia ja kesän upeinta viikonloppua.