31.07.2012

Taiteiden yönä esiintymislava on kaikille vapaa – Helsingin juhlaviikot järjestää Kansalaistorilla Open Stage -tapahtuman

Taiteiden yönä 23.8. kuka tahansa voi nousta esiintymislavalle ja paljastaa piilevät kykynsä. Helsingin juhlaviikot järjestää Kansalaistorilla Open Stage –tapahtuman, jonka estradilla taitojaan voivat esitellä vaikkapa nykytanssiryhmät, nokkahuiluduot, runonlausujat, räppärit, miimikot tai marssiorkesterit. Juhlaviikot kutsuu yhtä hyvin aloittelijat kuin ammattilaisetkin – taiteenlajista riippumatta – Open Stagelle mukaan.

Open Stagella on ohjelmaa Taiteiden yönä klo 17-23. Yksittäiselle esiintyjälle varattu esiintymisaika on 15 minuuttia. Mukaan voi ilmoittautua Juhlaviikkojen verkkosivuilla www.helsinginjuhlaviikot.fi/openstage. Ilmoittautumisaika verkon kautta on 1.-10.8. Jos esiintyjäksi haluavia on paljon, lavalle pääsevät arvotaan. Osa Open Stagen esiintymisajoista jaetaan paikan päällä jonotusperiaatteella.

Taiteiden yö on Helsingin juhlaviikkojen suurin kaupunkitapahtuma, johon osallistui vuonna 2011 n. 55 000 kävijää. Taiteiden yötä vietetään tänä vuonna torstaina 23.8.2012. Koko ohjelma julkistetaan 8.8.2012.

http://www.helsinginjuhlaviikot.fi