12.08.2016

Taidekeskus Salmelassa 31 000 kävijää

Taidekeskus Salmelan kesä sai monet näyttely ja konserttivieraat liikkeelle. Kun näyttelyaika päättyy 14. elokuuta, tulee Salmelassa käyneeksi kesän aikana 31 000 vierasta. Heinäkuussa päivittäiset kävijämäärät kohosivat lähes 700 taiteen ystävään päivässä. Suurta kiinnostusta on saanut taidenäyttelyiden eheä kokonaisuus sekä entisestään laajentunut konserttitarjonta. Mm. Waltteri Torikka & Arto Paju Big Band saivat puistonäyttämön täyteen, kahdesti, tehden Salmelan puistonäyttämölle yleisöennätyksen! Kiitosta yleisöltä saivat myös nuorten kuvataidekilpailun näyttelyluokka ja uusiutunut veistospuisto.

Taidekeskus Salmelan taidenäyttelyt Mäntyharjussa ovat avoinna sunnuntaihin 14. elokuuta asti joka päivä klo 11-18.

Taidekeskus Salmelan toisen kohteen, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon kävijämäärä on ylittänyt odotukset. 100 lintua –näyttely ja rakkauspuisto on vielä auki päivittäin su 28.8. asti klo 11-18. Ryhmille tilauksesta aina syyskuun loppuun saakka.

Taidekeskus Salmela on Mäntyharjussa sijaitseva kulttuuritapahtuma, jonka ohjelmaan kuuluvat kesäisin kuvataidenäyttelyt, konsertit ja luennot sekä 3-4 vuoden välein järjestettävä Nuorten kuvataidekilpailu. Historiallisessa kirkonkylämiljöössä sijaitsevat, vuosittain vaihtuvat taidenäyttelyt esittelevät suomalaisen nykytaiteen tunnettuja nimiä ja nuoria lahjakkuuksia.

www.taidekeskussalmela.fi