21.07.2021

Taidekeskus Salmela: Kaikki laulaa Salmelassa

Lauantaina 31.7. klo 14.00 tapahtuu kun Kaikki laulaa Salmelassa-yhteislaulutilaisuus tulee todeksi Salmelan Puistonäyttämöllä, jossa laulattajina ja juontajina Arja Koriseva ja Mikael Konttinen. Vierailevina solisteina kuullaan Viktor Klimenkoa ja Hanna Hoikkalaa, musiikista vastaa Salmela House Band, kapellimestarinaan Arto Paju. Hyvänmielen yhteislaulutilaisuus, johon ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat laulaa. Ohjelmassa mm. ikivihreitä suomalaisten rakastamia hittejä menneiltä vuosikymmeniltä. Tilaisuuden esikuvana toimii supersuosittu ruotsalainen yhteislaulutapahtuma Allsång på Skansen. Konsertti kestää n. 2 tuntia ja sisältää väliajan.

Haluamme kunnioittaa suomalaista laulujuhlaperinnettä. Perinteisesti laulu- ja soittojuhlien tavoitteena on ollut kansalaisidentiteetin ja yhteenkuuluvuuden tunteen vahvistaminen. Tämän kesän konsertti on Salmelan kolmas Kaikki laulaa- yhteislaulutilaisuus.

Samana päivänä osa taidenäyttelyn taiteilijoista on paikalla omissa saleissaan klo 11-13 tapaamassa ja kohtaamassa näyttelyvieraita, jonka jälkeen heitä haastatellaan Puistonäyttämöllä ennen yhteislaulutilaisuuden alkua.

Salmelan kesä on kulunut vilkkaasti ja olemme pystyneet toteuttamaan näyttelyt ja konsertit turvallisissa olosuhteissa. Katettu suuri Puistonäyttämön katsomo tarjoaa turvallisen ja miellyttävän konserttielämyksen myös säästä huolimatta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, turvavälejä muihin asiakkaisiin sekä hyvän käsihygienian huomioimista.