17.06.2016

Täydenkuun tanssien 2017 ohjelmistohaku

Täydenkuun Tanssit -festivaali julistaa ohjelmistohaun vuodelle 2017. Kotimaista ja kansainvälistä nykytanssia esittelevä festivaali järjestetään 26. kerran Pyhäjärvellä 23. – 26.7.2017. Festivaali ottaa vastaan teosehdotuksia sekä ehdotuksia kursseista. Vuoden 2017 kattoteemana on ”Hyvä elämä”, joten valinnoissa teemaan linkittyvät teokset ja kurssit menevät etusijalle.Haku järjestetään kategorioissa kantaesitykset, vierailuesitykset näyttämölle ja paikkasidonnaiset teokset. Osa festivaalin esityksistä tai kursseista voidaan valita myös kutsumenettelyllä.

Festivaali on vuosien varrella tullut tunnetuksi paikkasidonnaisista esityksistä. On ollut Tanssin Yötä, tanssia torilla ja talon katolla, ratakiskoilla, pellossa, riihessä, tien pientareella ja vedessä. Otamme vastaan ehdotuksia pienimuotoisista teoksista, jotka sopivat ulkosalle tai erityisiin tiloihin.

Hakija voi myös tehdä ehdotuksen omasta opetustyöstä festivaalilla tai toivoa jotain tiettyä opettajaa pitämään työpajaa, jolle itse haluaa osallistua.

Lisätietoja

www.fullmoondance.fi
http://www.facebook.com/fullmoondancefestival
https://twitter.com/Full_Moon_Dance